Cumartesi, Nisan 19, 2008

Hasköyspor genç takımı fırtına gibi

Yetenekli genç kadrosuyla bu Sezon Büyük Başarılar Yaşayan Hasköyspor Külübü A Genç Takımı, grup şampiyonluğunun ardından İstanbul Finallerinde Nağmalup Grup Birincisi Olarak Hem İstanbul Şampiyonası'nda Yoluna Devam Ederken Hemde Türkiye Şampiyonası için İddalı olduğunu ortaya koydu.
Hasköyspor'un gençleri çok iddalı olduklarını dile getirerek, İstanbul şampıyonluğunun en büyük adaylarından biri olduklarını bu hafta Mahmutbeyspor'u yenerek göstermek istediklerını dile getirdiler.

Haber ve fotoğraflar için Yiğit Girenay'a çok teşekkürler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ya bu takım deplasman maclarında tahrik eden yapan kendi maclarında sahalarında rakip takımı tükürük yağmurlarına tutarlar hocalrı karsı takımın topcularına laf uzatır futbolcuları küfürden baska bişi bilmezler.vlla buraya kadr gelmeleri onlar için büyük basarıc 2 3 sezon önce bu takıma karsı oynamıstım vlla eğer bunları sütlücede ynsek ordan cıkabilcemizi hi. sanmıodum ben ilk mactada biz hiç bişi yapmamıskn hocalrı can güvenliğim yok diye bağırmaya baslamıstı biraz tuaf bi takım acıkcası:):)

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...