Perşembe, Nisan 24, 2008

Futbolda alt yapı dersi


HABER: EMİN KURT
Çanakkale Onyedi Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Milli Eğitim Müdürlüğü İl Okul Futbol Koordinatörlüğü ve Hastanebayırı Gençlik Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Futbol’da alt yapı ve alt yapı eğitimi” adlı panel Üniversite’nin Anafartalar Kampüsü’nde bulunan Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Panelistler, alt yapılarda antrenör yapılanmaları, spor ve futbol hukuku, alt yapıya yönelme süreci, çocuk ve gençlerde bedensel gelişim, psikolojik özellikler, psiko sosyal gelişim, futbolda yetenek seçimi ve yaratıcılık gibi konuları işleyerek, katılımcıları aydınlattı.

1 yorum:

ultras/Movement dedi ki...

Çanakkale 18 Mart Üniversite olacak, on yedi mart değil, ufak bir hata yapılmış haberde ama panel oldukca yararlı bir panele benziyor. keske bizlere yakın bölgeler de olsa da biz de katılsak.. Ozellikle amatör maçların oynandıgı her bölgede futbol ve kuralları hakkında paneller yapılsa...
Belki sesimizi bir duyan olur, buralara yazalım isteğimizi de...

Haftanın kazananı Merkezefendi

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda Merkezefendispor, Çengelköyspor'u (Üsküdar Futbol Yatırımları AŞ) 1-0 yenerek ikide iki yaptı.