Pazartesi, Nisan 28, 2008

Bursa grubunun galibi Ümraniyespor

ÜMRANİYESPOR: 2 KÜÇÜKPAZARSPOR: 1

3.Lige yükselme terfi maçları birinci kademe Bursa grubu final maçında Ümraniyespor, yine bir İstanbul takımı olan Küçükpazar’ı ilk yarıda attığı gollerle 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. Gemlik’te oynanan ve büyük güvenlik önleminin alındığı grup finali maçını İzmir bölgesi A klasman hakemlerinden Hüseyin Sabancı yönetirken yardımcılıklarını ise Balıkesir bölgesi hakemleri yaptı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Küçükpazarspor, 13.dakikada Berk’in yaklaşık 40 metreden serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golde Ümraniye kalecisinin hatası büyüktü. 19.dakikada bu kez Ümraniye’den Burak’ın ceza atışından kazandığı golle durum 1-1 oldu. Bu golde vuruş çok yavaştı ve kalecinin topu yakalayamaması şaşkınlıkla karşılandı. 24’te bomboş durumda Küçükpazar kaleciden seken topu iyi takip eden Cem, Ümraniyespor’u 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda beraberlik için rakip kaleye yüklenen Küçükpazar, Ümraniye’nin ani kontrataklarını durdurmakta zorluk çekti. İkinci 45 dakikadan gol çıkmazken, 89.dakikada Burak ikinci sarıdan kırmızı kartla Ümraniyespor'u 10 kişi bıraktı. Ancak Ümraniye buna karşın maçı kazanmasını bildi.

SAHA: Gemlik Atatürk
HAKEMLER: Hüseyin Sabancı 7, Emrah Yılmaz 7, Gökçen Toprak 7
ÜMRANİYE: Ergün 5, Ömer 6, Mustafa Kaçmaz 6, Serhat 5, Mustafa Alınmaz 6, Onur 5, Ertuğrul 5 (Orhan 2), Ahmet 5, Ömer 4 (Kaan 4), Burak 6, Cem 5 (Özcan ?)
KÜÇÜKPAZAR: Ercan 4, Sinan 5, Murat 5, İbrahim Banganra 6, Berk 5, Mehmet 5, Cihan 4 (Osman 3), Cumhur 4 (Soner 3), Salurhan 4 (Yiğit 3), Abdurrahman 6, Veysal 5,
GOLLER: Dk.19 Burak, Dk.24 Cem (Ümraniye), Dk.13 Berk (Küçükpazar)
KIRMIZI KART: Dk.89 Burak (Ümraniye)

Kaynak: Seyfettin ŞEKERSÖZ/ www.bursaamator.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.