Pazar, Nisan 27, 2008

Beylikdüzüspor hesabı kapayacak


3. Lig biletini geçen sezon son maçta Tavşanlı Linyitspor önünde kaçıran Beylikdüzüspor yarım kalan hesabı kapatmak istiyor. 30 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Kütahya Grup Merkezi'nde mücadele edecek olan Mavi-Beyazlılar dün bu kente gitti.

Beylikdüzüspor'un Kütahya'da Çınar Grand Otel'de kaldığını belirten Genel Kaptan Temel Konak, Kütahya'ya erken giderek yerin havasına alışmak gerektiğini söyledi. Çalışmaların son ana kadar süreceğini de kaydeden Konak, takımda her şeyin iyi olduğunu ve maçları beklediklerini söyledi.


Beylikdüzüspor'un ligde iyi bir hava yakaladığını ve bu havayı da devam ettirdiğini belirten Genel Kaptan Temel Konak, “Bu sezon başından bu yana çok çalıştık. Çalışmalarımızın karşılığını da almaya başladık. Tüm illerin atmosferi farklıdır. İstanbul'un havasına alışkın olan futbolcularımızın şampiyona karşılaşmalarında zorlanmamaları için Kütahya'ya erken gitme kararı aldık. İdmanlarımızı da maçların oynanacağı sahalarda yapmak istiyoruz. Böylece şampiyonanın son hazırlıklarını da tamamlayacağız” dedi.


Beylikdüzüspor'un geçtiğimiz sezon Bolu'da ikinci kademedeki final maçında uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle elendiğini hatırlatan Genel Kaptan Temel Konak, bu sene yarım kalan hesabı tamamlayarak 3. Lig'e çıkacaklarını söyledi. Konak şöyle konuştu: "Geçtiğimiz sezon yarım kalan hesap için bu sezon hedef belirledik ve Belediye Başkanımız Vehbi Orakçı'nın verdiği direktiflerle yola çıktık. İlk etabı başarılı bir şekilde ve nağmalup olarak tamamladık. İkinci etapta ise Kütahya'da oynayacağımız karşılaşmalar var. Bu maçlardan galip ayrılarak ikinci etabı da başarılı bir şekilde geçmek ve 3. Lig'e çıkmak istiyoruz. Böylece yarım kalan hesabı da tamamlamış olacağız."


Kaynak: http://www.beylikduzu.org.tr/

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...