Pazartesi, Nisan 28, 2008

B. Sinop lideri devirdi ama sevinemedi

B. SİNOPSPOR AG: 1 BAĞCILAR KARTAL: 0

İstanbul A Gençler 2. Küme 4. Grup'ta 10. hafta mücadelesinde Bayrampaşa Sinopspor, daha önce 9'da 9 yapan Bağcılar Kartalspor'u 1-0 yenerek rakibine ilk puan kaybını tattırdı.
Bakırköy Belediye Stadı'nda oynanan maça Sinopspor Emre, Tekin, Taylan, Emre, Abdul, Erdost, Emrullah, Murat, Nurettin, Uğur, Fuat tertibiyle çıktı. Maça iyi başlayan Mor-Beyazlılar 10. dakikada Nurettin'in kafa golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Bağcılar Kartalspor daha baskılı oynadı ancak iyi bir savunma örneği gösteren Bayrampaşa Sinopspor güçlü rakibini 1-0 yenmeyi başardı.
Karşılaşmayı değerlendiren Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bayrampaşa Sinopspor her zaman güçlü rakipleri dize getirmesini bilmiş ve sürprizlere imza atmıştır. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ayrıca hakemler de son derece güzel bir maç yönetti" dedi.

Ancak Sinopspor bu galibiyete sevinemedi zira Bayrampaşa ekibi soyunma odasına döndüğünde kötü bir sürprizle karşılaştı. Oyunculardan ikisinin (ki bunlardan biri golü atan Nurettin) cep telefonları, cüzdanları ve kimliklerinin, birçok oyuncunun da paralarının Bakırköy Belediye Stadı'nın soyunma odalarından çalındığı ortaya çıktı.
B. Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy hemen İstanbul Futbol İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu'nu ararken, onun yönlendirmesiyle Osmaniye Polis Karakolu'na başvuruldu. Ersoy, hem Ekşioğlu'na hem de Osmaniye Polis Karakolu'ndaki emniyet mensuplarına yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ederken, "Buradan tüm yetkililere seslenmek istiyoruz. Bu olay bir ders olmalı, statlarda yeterli önlem alınmalı. İnşallah bu tarz olaylar hiçbir takımın başına gelmez" diye konuştu.
B. Sinopspor bu galibiyetle puanını 19'a çıkardı. Bağcılar Kartalspor'unda 27 puanı bulunuyor.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.