Pazartesi, Mart 24, 2008

Yeldeğirmeni uzatmalarda yıkıldı


ÖMERLİSPOR: 2 YELDEĞİRMENİSPOR: 2

İstanbul 2. Amatör Küme 20. Grup'ta Yeldeğirmenispor 5. hafta mücadelesinde deplasmanda galibiyetsiz Ömerlispor'la 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı.
İlk yarı önce Yeldeğirmeni öne geçerken Ömerlispor eşitliği sağladı, takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti. Ağır bir tempoda geçen maçın 85. dakikasında Yeldeğirmeni Samet'in düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Samet'in vuruşunda skor 2-1 oldu.
Hakem 4 dakika uzatma verirken, uzatmaların ilk dakikasında Ömerlispor penaltı kazandı. Bu pozisyonda Yeldeğirmeni'nden Gürkan kırmızı kart gördü. Yan hakem, orta hakemi yanına çağırıp pozisyonun dışarıda olmasını söylemesine karşın karar değişmedi. Ancak Ömerlispor bu penaltıdan yararlanamadı, atışı kullanan futbolcu topu auta attı. Maçın 2-1 Kadıköy temsilcisinin üstünlüğüule bitmesi beklenirken 90+4'te savunmanın topu bir türlü uzaklaştıramadığı pozisyonda Ömerlispor skoru eşitledi. Maç sonrası hakeme itiraz eden Yeldeğirmenisporlu Ersin de kırmızı kart gördü. Bu oyuncu gelecek hafta Tekelspor'la oynanacak kritik maçta Yeldeğirmeni forması giyemeyecek.

20. Grup'ta diğer sonuçlar:
Tekelspor - Feneryoluspor: 4-1
Selamsızspor - Ümraniye Doğuşspor: 0-4
Kınalıadaspor - İcadiyespor: 1-2

Tekelspor'un 13, Doğuşsppor ve İcadiyespor'un 10, Yeldeğirmeni'nin 9 puanı var.

2 yorum:

ultras/Movement dedi ki...

Haftasonu Çatalca bölgesinde oynanan maçlar aşaıdaki linkte yer almaktadır:

http://ultrasmovement.blogspot.com/2008/03/amatrde-bi-hafta-sonu5.html

Adsız dedi ki...

VALLAHI YAZIK BILLAHI YAZIK SU TAKIMA YAZIK OLUYO BU KADAR KALITELI BI TAKIM BU KADAR GERIYE DÜŞŞÜN HAYRET BU KADARDA COK İSTİYOLAR SAMPIYIONLUGU VE BI O KADARDA CALISIYOLAR YAZIK EMEKLERINE INSALLAH SONUNDA HEDEFE ULASIRLAR.

BİR TEKNIK ADAM GÖZUYLE..

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...