Çarşamba, Mart 26, 2008

Yaylasporlu Emre yeni sezona hazırlanıyor


İstanbul 1. Amatör Küme takımlarından Şişli Yaylaspor'da başarılı bir sezon geçiren genç golcüsü Kaan Emre Kahya sezon bitmesine karşın çalışmalarına devam ediyor. Genç golcü, "Sezonun Bitmesi İdmanların Bitmesi Yada Futbol Sezonun Kapanması Anlamına Gelmiyor" dedi.

19 Yaşındaki Emre, Sezonun Bittiği Günden Bu yana Özel Olarak Sabah-Akşam İdmanlara Devam Ediyor. Hedefinin İyi Takımlarda Futbol Hayatını Sürdürmek Ve Üst düzey liglerde Elinden Gelenin En İyisini Yapmak Olduğunu Dile Getiren Emre, "Gerçek Şu Ki Amatör Kümede Çok Yetenekli Gençler Var ve Bu da Türk Futbolu İçin Bir Avantaj. Ancak Ülke Futbolumuzun En Büyük Sorunlarından Biri Yeteneklerin Önünün Kapatılmasıdır" dedi.
Futbolu Meslek Edinmek İsteyen genç arkadaşlarına da seslenen Emre, "Profesyonel olmak istiyorsanız futbolun sadece bir zevk olmadığını unutmamanız gerekiyor. Kendisine bir hedef koyan futbolcu, düzenli olarak çalışmalı. Futbolumuza her gün bir şeyler katmamız gerekir. Durmadan çalışmamız ve sabretmemiz gerekir. Çalışıp elinden geleni yapmak sonra Sabredip beklemek gerek, o zaman şüphesiz Allah da yardım eder" ifadelerini kullandı.

Şişli Yaylaspor'un gol kralı, başarısında büyük pay sahibi olan teknik direktör Necdet Yılmaz'a da teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.