Pazar, Mart 16, 2008

Sarıçubuk'tan gür bir zafer!


GÜRZAFERSPOR: 0 KUMKAPI SARIÇUBUK 81: 1

YAZI-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul 2. Amatör Küme 11. Grup’ta Kumkapı Sarıçubuk 81, deplasmanda Bayrampaşa Gürzaferspor’u 1-o yenerek 4. hafta sonunda puanını 7’ye çıkarırken Gürzaferspor 4 puanda kaldı.

Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan maçta Kumkapı Sarıçubuk 81 takımı daha etkiliydi. Schalke 04 tadında bir ismi olan Kumkapı ekibi sanırım 1981’de kurulmuş ancak 1987’de tescil edilmiş.

Bayrampaşa takımlarının sanırım genel özelliği oyuncuların çok konuşup agresif olmaları. Gürzaferli oyuncular çok agresiftiler, ayrıca çok fazla konuşuyorlardı. Özellikle kaleciler sürekli takımla ‘iletişim’ halindeydi. Gürzaferspor genelde oldukça genç oyunculardan kurulu, fiziken eksikleri var. Kumkapı Sarıçubuk 81 karşısında bu zayıflıkları rahatça görüldü.


Sarıçubuk, son derece organize bir ekip görünümü verdi. Rakiplerine oranla daha fizikliydiler ayrıca tecrübeli oyuncu sayıları fazlaydı. 10 numaralı orta saha oyuncuları İlhan’da hafif Hagi tadı vardı. İyi paslar verip takımı başarıyla yönetiyordu. Ancak ilk yarıda hakeme sert bir şekilde itiraz edince sarı kartı görüverdi. Dedim ya, Hagi gibiydi! Ayrıca 6 numaralı kaptanları ve 7 numaralı sağ açıkları dikkat çeken isimlerdi. Zayıf halkaları bence kalecileri. Kendisine gelen topları kontrol etmekte zorlanıyor.

Zaten Gürzafer’in ilk yarıda bulduğu net pozisyonlar hep kalecinin topu iyi kontrol edememesiyle oluştu ancak Gürzafer’in 10 numaralı oyuncusu bunlardan yararlanamadı.

İlk yarısı golsüz biten maçta Sarıçubuk ikinci yarıda aradığı gole kavuştu ve haftayı karlı kapattı.

1 yorum:

ultras/Movement dedi ki...

Binkılıçspor-Esentepespor maçı 0-6 sonuçlandı...
Detaylı anlatım:
http://ultrasmovement.blogspot.com/2008/03/amatrde-cumartesi.html

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...