Çarşamba, Mart 19, 2008

Ümraniyespor'da çalışmalar sürüyor

Ayhan Ergül (solda) ve Şenol Demir, şampiyonluk kupasıyla...

HABER: ÜMİT SAYMAZ
İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup'ta şampiyon olan ve gözünü 3. Lig'e diken Ümraniyespor ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Ergül çalışmaların aralıksız devam ettiğini, pazartesi günleri kros, diğer günlerse topla çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Ergül, takımda Ergün Fettahoğlu dışında eksik bulunmadığını, onun da iyileşmesiyle tam kadro olarak terfi maçlarına hazırlanmaya devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz haftasonu başlayan İstanbul İl Şampiyonası'nın ilk maçında Kağıthane Hürriyetgücü'nü 2-0 yendiklerini hatırlatan Ayhan Ergül, şampiyonanın en güçlü takımlarından biri olduklarını, teknilk ekip ve futbolcularına güvendiklerini ve İstanbul şampiyonu olacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Ümraniyespor'un başarılı teknik direktörü Şenol Demir ise İstanbul Şampiyonası'nı başarıyla bitireceklerini öne sürdü. Hiçbbir rakipten çekinmediklerini söyleyen Demir, "Ligin en iyi takımı biziz. İnşallah Ümraniyespor taraftarlarına bu sezon 3. lig sevincini yaşatacağız. Ben tüm futbolcularıma güveniyorum. Takımda moral en üst seviyede. Yönetim de gerekenin en iyisini yapıyor. Ümraniyespor'daki şartlar birçok profesyonel kulüpte yok. Artık sıra bende ve futbolcu kardeşlerimde. İnşallah bu gayretli çalışmalarımızın semeresini 3. lige çıkararak alacak ve Ümraniye ilçesine bu mutluluğu yaşatacağız" ifadelerini kullandı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Umranıyespordakı sartlar bır cok kulupte yok mesela genc yetenekler yasları kucuk oldugu için a takımda oynayamıyor. Hatta bu yuzden seneye yaslarını buyutup a takımda oynamak ısteyen gecler bıle var ;) Basarının hası uzun vadeli olandır ;)

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...