Perşembe, Mart 20, 2008

Malatya'da play-off'a 4 bilet

HABER: ENGİN SEVİM
Malatya’da hafta sonunda oynanan maçlardan sonra sezon tamamlandı. Haftanın final maçında, B Grubu’nda Adafi Kartal, lider ve namağlup Malatyagücü’nü 2-0 yenerek play-off’a yükselen son takım oldu. Ligin başında Malatya Beşiktaşlılar Derneği tarafından alınan ve Adafi olan ismine Kartal ekleyerek Adafi Kartal olan bu takım, bu desteğin meyvesini alarak play-off’a yukseldi. Bu arada geçtiğimiz sezon play-off’ta yer alan dört takım bu sene yer almamış oldu. Geçen seneki dört takımdan Malatya Belediyespor 3. lige çıkmıştı. Diğer takımlar şunlardı: Battalgazi Bld (terfilerde yer almış ve Ağrı'ya penaltılarla elenmişti), Doğanşehir Bld ve Orduzu Bld. Bu sene ise Play-offa yükselen takımlar şunlar:

Malatya Demir
Hekimhan Belediye
1932 Malatyagucu
Adafi Kartal

Play-off’ta tek devreli oynanacak maçlardan sonra terfilere yükselen iki takim belli olacak.

Düşmemek için de play off
Küme düşme mücadelesi ise terfilere yükselecek takımlar gibi play-off sonrası belli olacak. Her iki grupta son sırayı alan iki takim, yani toplam 4 takım bir grup oluşturacak ve tek devreli lig usulüne göre karşılaşacak. Bu grupta son 2 sırayı alan takımlar 2. amatöre düşecek.
Düşmemek için mücadele edecek takımlar şunlar:
Doğanşehir Bld, Sıtmapınarı, Tecde, Darende

Malatya'da son hafta sonuçları ve nihai puan durumu şöyle:

1 yorum:

Unknown dedi ki...

ben bir taraftar olarak adafı kartal spor-demir spor gibi önemli bir maça böylesine ucuz, tecrubesiz ve satılmış hakemlerin verilmesine karşıyım oynanan maçta 2 tane haksız kırmızı kart verilmesinin çok hatalı olduğunu söylüyebilirim.
tüm kamuoyuna buradan seslenir daha kalite hakemlerin bu tür önemli maçlara verilmesini isterim not; malatyamızdan çıkan Zafer Demir adlı hakemimiz bu tür maçlara verilebilir saygılarımla

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.