Salı, Mart 18, 2008

Lider, Tarımspor'u 'hastanelik' etti!


HASTANE BAYIRISPOR: 10 TARIMSPOR: 0

HABER: EMİN KURT
Çanakkale 1. Amatör Küme lideri Hastane Bayırıspor evinde karşılaştığı Tarımspor’a gol yağdırdı: 10 -0
Maçta resmen 'Semih show' vardı. Hastane Bayırıspor mücadeleye Uğur, Ceyhun, Harun, Mehmet, Emin, Serdar, Erman, Levent, Erman Ejder, Birkan ve Semih tertibiyle başladı. Maçın henüz 1. dakikasında sağ tarftan Erman Erte’nin ortasına çok iyi yükselen Semih takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra maçı eline alan ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarla Tarımspor kalesini ablukaya aldı. 9. dakikada Semih ara pasını iyi değerlendirip takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. 2-0.

Bu golden sonra moral olarak çöken Tarımsporlu oyuncular kopmaya başladı. Semih ile 2 gol daha bulan Hastane Bayırıspor durumu 4-0’a getirdi. Soldan gelişen atakta Erman Ejder yaklaşık 35 metre sürdüğü topu yaptığı güzel ortaya Birkan Arslan ayak koyarak durumu 5- 0’ a getirdi. Santra sonrası kaptırılan topu iyi değerlendiren ev sahibi ekip, Birkan Arslan'ın attığı golle durumu 6-0’ a getirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarı oyun disiplinini elinden bırakmayan Hastane Bayırıspor'da 58. dakikada Semih takımına 7. golü getirdi. Rakibine karşı üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi ekip Erman Ejder ve Erman Erte’nin ayağında 2 gol daha bulunca skor bir anda maç 9-0 oldu. Maçın sonlarına doğru ofsayt diye duraklayan Tarımspor savunması Serdar'ı tutamayarak kalesinde 10. golü gördü ve maç da bu sonuçla bitti.
Maçta pek fazla etkili görünmeyen misafir ekip Tarımspor ise bu sonuçtan sonra ilk dörde girme şansını da tehlikeye atmış oldu. Lider bu sonuçla hem liderliğini devam ettirdi hem de rakiplerine gözdağı vererek şampiyonlukta ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.