Cumartesi, Mart 29, 2008

İstanbul Kemah Çınar'ı devirdi


İSTANBUL KEMAHSPOR: 7 ÇINARSPOR: 1

HABER-FOTO: NESCEL PASCAL
İstanbul 2. Amatör Küme 17. Grup'ta geçen hafta Başıbüyükspor'a 2-1 yenilen İstanbul Kemahspor, 6. hafta mücadelesinde grup sonuncusu Ümraniye temsilcisi Çınarspor'u 5-0 yendi.
İlk gol 5. dakikada Çınarspor'dan geldi. Daha sonra toparlanan İ. Kemahspor beraberliği çabuk sağladı: Gökhan'ın pasında Çetin kaleciyi de geçip golünü attı: 1-1. Bu golden sonra duran topu uzun kullanan Ahmet, Gökhan'ı topla buluşturdu, Gökhan da kaleciyi geçip golünü attı: 2-1. Golden 5 dakika sonra Celal'in pasında topla buluşan Osman'ın golüyle durum 3-1 oldu. Sağ bekten ileriye çıkan Yunus'u iyi gören Osman, bu futbolcuya güzel bi pasla golü attırdı: 4-1. Aykut'un pasında topla buluşan Celal önce kaleciyi sonra kaleye koşan savunma oyuncusunu geçip golünü attı: 5-1. İlerleyen dakikalarda Osman'ın ayağından bir gol daha bulan Kemahspor durumu 6-1'e getirdi.
İkinci yarıda yedek oyuncularına şans veren Çengelköy ekibi İstanbul Kemahspor, daha rölanti bir futbol oynadı... Yunus'un pasında topla buluşan Celal yaklaşık 40 metre topu sürdükten sonra dışarı çıkarttı ve Aykut da skoru belirleyen golü kaydetti: 7-1.
İstanbul Kemahspor böylece 6 hafta sonunda puanını 11'e çıkarırken Çınarspor henüz puanla tanışmadı. Grubun bir diğer maçında grup ikincisi Kozyatağı, Üsküdar Anadolu'yu 5-1 yendi.

1 yorum:

ultras/Movement dedi ki...

Çatalca bölgesi maçları:
Subaşı:3-Kadıköy:1
İhsaniyespor:2-İzzettinspor:0
Kestanelikspor:2-Alipaşa:1

ayrıntılar:
http://ultrasmovement.blogspot.com/2008/03/amatrde-bi-hafta-sonu6.html

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...