Pazar, Mart 30, 2008

İstanbul Şampiyonası'nda şok


AVCILAR BLD: 1 HADIMKÖY: 1 (5-4 PEN)

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul İl Şampiyonası'nda Avcılar Belediyespor, Hadımköyspor'u normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltılarla 5-4 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Hadımköyspor 45'te Yaver'in golüyle öne geçtiyse de bitime 5 dakika kala Avcılar Belediyespor'un 4 numaralı oyuncusu skora denge getirdi. Uzatmalarda sonuç değişmedi. Penaltılarda Avcılar 5, Hadımköy 4 atışı gole çevirdi. Geçen sezon terfi maçlarına penaltılarla veda eden Hadımköy İstanbul şampiyonasına da penaltılarla havlu attı. Avcılar Belediyespor, grup aşamasında da Bakırköyspor'u 3-0 yenmişti.

Bu maçı takip ettik. Günün ilerleyen saatlerinde (vallahi duruma göre gece de olabilir, çünkü işyerine geldim şimdi) izlenimleri yayınlayacağız.
Diğer maçlar:
ÜMRANİYESPOR: 5 CANKURTARANSPOR: 0
BEYLİKDÜZÜSPOR: 2 SAMANDIRA: 2 (5-4 PEN)
BÜYÜKÇEKMECE: 3 AYAZAĞASPOR: 1

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Samandıra'ya yazık olmuş.Bizim gruptan naberabere çıkmışlardı.Gerçekten terfilere gidecek süper amatör takımlarının ayarında op oynuyorlardı. seneye süper amatörde kendilerine başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

ayazağalı arkadaşım yazarsın artık birşeyler.gerçi 5 olur dedm ama 3 olmuş:):):)adam gelmiş büyükçekmeceyle ayazağayı bir tutuyor yaaaaaaa :):)

Adsız dedi ki...

cancan ne 0ldu arabada 5evde 15 hahaha

Adsız dedi ki...

CAN CANA LAF ATANLAR ALDANMAYIN SKORA BU TAKIM LİGLER BITTIGINDEN BERI TEK IDMAN YAPMADI VE OYNAYAN TAKIMDA 4-5 KİŞİ YOKTU VE ŞUNU BILIN BU ÜMRANIYE ILK TURDA ELENİR BI NUMARA YOK SADECE PARANIN GÜCÜ VAR BİLMEM ANLATABİLDİMMİ !!!!!!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.