Pazar, Mart 23, 2008

İst. Bafrasporlu gençler bu kez üzdü


KEMERBURGAZ AG: 2 İSTANBUL BAFRA AG: 0

İstanbul A Gençler 2. Küme 14. Grup'ta Kemerburgazspor sahasında İstanbul Bafraspor'u 2-0 yendi. Kemerburgaz Stadı'na lider giden İst. Bafraspor hiç beklemediği bir mağlubiyet aldı.

Maça etkili ve hızlı başlayan konuk takım Bafraspor maçın henüz 3. dakikasında Aykut'la net bir pozisyondan faydalanamadı. 11'de Kadir Sancak, 15'te Aykut'un kaçırdığı pozisyonlar sonrası Kemerburgazspor 18. dakikada korner pozisyonunda golü buldu: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Bayrampaşa temsilcisi sayısız fırsatları değerlendiremedi. Buna karşın Kemerburgaz 60. dakikada geliştirdiği atakta farlkı ikiye çıkardı. Ev sahibi ekip bu üstünlüğünü maç sonuna kadar korudu.

İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal maç sonrası yaptığı açıklamada, maçın çok kötü bir zeminde oynandığını ama bunun kendileri için mazeret olmadığını belirtirken, "Bu maç bizim için bir kaza maçıydı. İnanıyorum ki bundan sonraki maçlarımızda daha dikkatli olup başarılı sonuçlar alacak, istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız" dedi. Ünal aynı zamanda Kemerburgazspor takımını göstermiş oldukları üstün mücadeleden dolayı takdir ettiğini belirtirken, bundan sonraki maçları için de başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...