Pazar, Mart 23, 2008

Çerkezköylü Erçağ iddialı konuştu


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çerkezköy Belediyespor'da oynayan Erçağ, attığı 31 golle ligde gol kralı olurken, aynı kümede mücadele veren bazı takımlar Erçağ'ın attığı gol kadar atamadılar. Erçağ yaptığı açıklamada, "Bu sezon iki sevinci birden yaşadım. Hem ben gol kralı oldum, hem de takımım Tekirdağ süper amatör kümede üst üste ikinci kez şampiyon oldu" dedi.
Genç futbolcu, takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini, bunun semeresini de şampiyon olarak gördüklerini belirtti. Terfi maçları öncesi Antalya Kemer'de 10 günlük kamp yapacaklarını hatırlatan Erçağ, burada iki hazırlık maçı yapıp Tekirdağ'a döndükten sonra terfi maçlarına gideceklerini söyledi.
Erçağ, takım olarak üçüncü lige çıkmak için şartlandıklarını belirterek, "Geçtiğimiz sezonlarda yapılan hatalardan takım olarak büyük dersler aldık. Bu sene aynı hataları yapmak istemiyoruz. Tek hedefimiz üçüncü lige çıkmak" dedi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...