Pazartesi, Mart 24, 2008

Beylikdüzüspor yedeklere şans verecek


İstanbul'u 3. lige terfi maçlarında temsil etmeye hazırlanan Beylikdüzüspor'da teknik direktör Hakan Özkazbek, İstanbul Şampiyonası'nda yedeklere şans tanıyacağını söyledi.
Şampiyonadaki ilk maçında Kirazlıtepe'yi 5-1 yenen Mavi-Beyazlıların başarılı çalıştırıcısı, düzenli yer bulamayan oyuncuların hazır duruma gelmeleri için bu İl Birinciliği karşılaşmalarında bu oyunculara ağırlık verdiğini söyledi. Terfi maçlarında, kadroda bulunan tüm oyuncuların hazır durumda oymaları gerektiğini belirten antrenör Özkazbek, "Lig maçlarlarında hemen hemen her oyuncuya fırsat verdik. Bundan sonra da İl Birinciliği karşılaşmalarında bu oyunculara yer vererek onların hazır durumda olmalarını sağlıyoruz" dedi.

En büyük korku sakatlıklar
İl Birinciliği karşılaşmalarının zorlu ve aynı zamanda çok sert geçtiğini belirten Hakan Özkazbek, bu tür maçlarda daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Rakiplerin sert futbolundan oyuncuların kaçınması konusunda gerekli uyarıları yaptıklarını kaydeden Özkazbek, “İl Birinciliği karşılaşmalarında tek korktuğum olay bir oyuncunun sakatlanması veya önemli bir ceza alması. Terfi maçlarına gidecek olan takımlar için bu çok önemli. Biz de Beylikdüzüspor olarak bu konularda oyuncularımıza gerekli uyarıları yaptık. İnşallah bu konuda uyarılarımızı dikkate alırlar ve bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda sertliklerden ve gereksiz tartışmalardan her zaman uzak durdukları gibi yine uzak dururlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gerçek Gazete&Beylikdüzü Kent Rehberi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.