Pazartesi, Mart 31, 2008

Ayazağaspor'dan buraya kadar


BÜYÜKÇEKMECESPOR: 3 AYAZAĞASPOR: 1

HABER: ERHAN HARPUT-TURGAY TOKEL
İstanbul Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında Büyükçekmecespor, Ayazağaspor'u 3-1 mağlup etti. Avcılar Turgut Özal stadında oynayan karşılaşmayı az sayıda taraftar izledi. Havanın soğuk olması taraftarları etkiledi. Büyükçekmece 42'de Dinçer'le öne geçip ilk yarıyı 1-0 önde tamamladıktan sonra ikinci yarının beşinci dakikasında Yılmaz farkı ikiye çıkardı. Ayazağaspor'un golcü ismi Ender 53'te durumu 2-1 yapsa da uzatma anlarında Büyükçekmeceli Tanju skoru belirledi. Büyükçekmece yarı finalde Avcılar Belediyespor'la eşleşti.

İki takım oyuncularının da sakatlanmamak için çok dikkatli davrandığını gözlemledik maç boyunca. İkili mücadelelerde gayet sakin davrandılar. Ayazağaspor’ da sakatlıklar can sıkmaya başladı. Grup karşılaşmasında Orhanlı Belediyespor oyuncularının sert oyuncuları karşısında zor anlar yaşayan Ayazağaspor oyuncuları, Büyükçekmeceli oyuncuların sakin oyunlarını görünce şaşırmışlardır heralde. Karşılaşma boyunca iki takım oyuncuları da güzel hareketler yaparak karşılaşmayı takip eden taraftarlara güzel bir maç seyrettirdiler.

İstanbul Şampiyonasından elenen Ayazağaspor bir süre kendi tesislerinde antremanlara devam ettikten sonra terfilere hazırlık için Antalya’ nın Belek ilçesine gidecek. Tam tarihi ilerleyen günlerde söyleyebileceğiz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ayazağaspor'un golünü ersan değil ender attı ben maçtaydım hatırlatayım istedim.. başarılar

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.