Salı, Şubat 12, 2008

Bağcılar'da kazanan dostluk oldu

Yaylaspor'un 3 başarılı ismi (soldan sağa) Zafer Yıldırım, Kaan Emre Kahya, Mehmet Özcan

BAĞCILARSPOR: 6 ŞİŞLİ YAYLASPOR: 5

YAZI: SALİH GENÇTÜRK
İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup Şampiyonu Bağcılarspor ile Şişli Yaylaspor, sezonun son maçında Bağcılar Belediye Stadı'nda Karşı Karşıya Geldi. Maç Öncesi Yaylasporlu Futbolcuları Ve Teknik Kadroyu Çok Centilmen Ve Dostça Karşılayan Bağcılarspor Camiası, Şişli Yaylasporlu Futbolculara Birer Birer Çiçek Vererek Dostluklarını Pekiştirmiş Oldu.
Maç Öncesi Oldukça Güzel Anlar Yaşandı. Bağcılar Belediye Stadı'ndan Havai Fişek gösterisi, Davul-Zurna Sesleri Güne Damgasını Vuran Güzellikler Oldu. Maç Bol Gollü Geçti. Maç Günü Sürekli Yağmur Vardı Ancak O Yağmur Altında Güzel Futbol Ve Dostluk Havayı Sanki Güneşli Sıcak Bir Ortama Çevirdi. Tabiri Caiz ise Goller de Yağmur Gibi Geldi. Şişli Yaylaspor'un Gollerini Mehmet, Ömer, Serdar, Yunus Ve Takımın Gol Kralı Kaan Emre Attı.
Maçı Bağcılar Skor Olarak 6-5 aldı. Ama Kazanan Dostluk Oldu. Yaylasporlular, Bağcılarspor'u kutlayarak Süper Amatör Küme'de Başarılar Diledi.

Unutmamalıyız ki futbolu Güzel Kılan Sadece Güzel Futbol Oynamak Yada İyi Olmak Değil Centilmen Ahlaklı Ve Dürüst Olmaktır. Örneklerini Şişli Yaylaspor, Bağcılarspor ve Yeni Gayretspor bu sezon göstermiştir.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.