Çarşamba, Ocak 23, 2008

Yeldeğirmenispor göz kamaştırıyor


İstanbul 2. Amatör Küme takımlarından Yeldeğirmenispor yeni sezona fırtına gibi girmeye hazırlanıyor. Geçen sezon 2. amatör küme play-off'unun finalinde Özkaracaahmet'e yenilerek 1. amatör biletini kaçıran Kadıköy ekibi bu sezon şampiyonlukta kararlı. Başkan Ali Ölmen ve ekibi gecesine gündüzlerine katarak çalışırken, tüm camia şampiyonluk için kenetlendi.
Takımın başına bu sezon, Türk futbolunun duayen teknik adamlarından biri getirildi: Bir dönem Galatasaray'da Fatih Terim'le aynı takımda forma giyen, geçen sezon Süper Amatör Küme'de Yenibosnaspor'u çalıştıran ve bu takımı 3. Lig'e terfi maçlarına götüren (İlk maçı kazandıktan sonra çok şanssız bir şekilde Bursa Burgazspor'a penaltılarla elenmişlerdi) Tamer Gürsan artık Yeldeğirmenispor'u çalıştıracak.
Hem takım kaptanı hem de kalecisi olan Erhan Eliş de Yeldeğirmeni'nin diğer bir kozu. Fenerbahçe'de Harald Schumacher'in yedekliğini yapan, 14 yıl profesyonel olarak top oynayan Erhan, bu yıl Kırmızı-Beyazlıların başarısı için ter dökecek.
Takımın yeni transferleri ise şöyle:
Selahattin Serçe (Sivassspor PAF)
Samet Kuru (Sultanbeyli Belediyespor)
Cem Ur (Fikirtepe Dumlupınarspor)
Ertuğrul Sertbaş (Beylerbeyi Süper Genç)
Arif Ertekin (Maltepespor Süper Genç)
Ersin Kılıç (Samsun Gazi Belediyespor)
Burak Bülbül (Samsun Yolspor)
Ayrıca 2 futbolcuyla daha anlaşılmak üzere

Yeldeğirmenispor bu sezon Feneryolu, İcadite, Ümraniye Doğuşspor, Selamsız, Tekel ve Ömerli'yle aynı grupta yer alacak.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Takımın başına Türk futbolunun duayen teknik adamlarından biri getirildi diye haberde bir yazı okudum. Bunu tam anlayamadım! hocanın adımı duayen. Tamer hocayı tenzih ederim ama, benim bildiğim Türk Futbolunun duayen hacalarının sayısı beşi geçmez ve bunlar ya milli takımda ya süper ligde yada geçmişte büyük hizmetkleri olup bugün dinlenen hocalardır. Bunun yanı sıra Yeldeğirmenispora tüm kalbimle başarılar dilerim

Adsız dedi ki...

Ben size katılmıyorum.Tamer hoca türk futbolunun duayenlerinden biridir.Çalıştırdığı dört-beş takımı şampiyonluğa kadar taşımıştır.Ayrıca futbolculara karşı babacan bi tavrı vardır.Ben onun eski bir futbolcusuyum,size katılmıyorum.

Adsız dedi ki...

tamer hoca çok kaliteli bir hocadır.süper ligde çalısabilecek kapasiteye sahiptir.bunu çalıştırdığı takımlardaki başarısından görüyoruz.süper ligde olupta antrenör bile diyecegımız insanlar var.tamer gürsan işini son derece titiz yapmaktadır.ona duayen kelimesi az bile..bundan sonra daha buyuk basarılara ımza atıcaktır.

Adsız dedi ki...

Takıma,milli takımda oynamış gerek tekniğiyle gerek hırsı ve azmiyle son derece önemli bir futbolcu olan Ertuğrul Sertbaş'ın dahil olmasıyla takım şampiyonluğun en önemli adaylarından biri haline gelmiştir.Yeldeğirmeni bütün takım olarak kenetlenmiş ve güçlü görüntüde gözüküyor.

Adsız dedi ki...

Türk futbolunun ender ve güzide teknik adamlarından Tamer Hoca takımın başarısı için bir avantaj oluşturmaktadır.Yeni transferleri de kısa sürede takıma uyum sağlayacaktır.Özellikle dikkat edilmesi gereken Ertuğrul Sertbaş takımın dinamosu olmaya aday isimlerin başında gelmektedir.

Adsız dedi ki...

tamer gursan duayen bır teknık dırektordur...aynı zamanda cok da futbol bılgısıne sahıptır...takıma yenı gelen ertugrul seertbas cok buyuk topcudur onun yapabileceklrini lig başladığında yeni takımına ısındığında hep birlikte gölreceğiz....burdan futbol elitlerine sesleniyorum bu çoçukta iş var....

Adsız dedi ki...

ben hazırlık macını seyrettım ve begendım bahsettığınız cocukta ıyı ama bıraz daha alısması gerek umarım emeklerının sonuclarını alırlar cunku gecen sene fınal play off macında federasyonun tutumu yuzunden 7-8 futbolcusu transfer oldukları ıcın oynayamadı basarılar yeldeğirmeni

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...