Çarşamba, Ocak 23, 2008

Sitespor'dan centilmenlik dersi

HABER: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu'nda sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak şampiyonluğu Kapaklıspor'a kaptıran Kapaklı Sitespor'dan rakiplerine kutlama geldi. Rakip takımların şampiyonluğunu kutlayan ekiplerin ve yönetimlerin fazla olmadığı ülkemizde, Sitespor'un yaptığı bu hareket takdire şayan bir davranış olarak kabul edilirken aynı zamanda da centilmenlik dersi olarak yorumlandı.

'Kendimiz şampiyon olmuş gibi sevindik'
Kapaklıspor'un şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini belirten Sitespor Kulüp Başkanı Yalçın Karamehmetoğlu, "Sezona Kapaklı'dan iki ekip olarak şampiyonluk parolası ile başladık. Ancak Kapaklıspor bu sene fırsatları bizden daha iyi değerlendirdi ve neticesinde hakkı olan şampiyonluğu aldı. Bir Kapaklı beldesi ekibi olarak ve kardeş takım olarak Kapaklıspor'u bu başarısından dolayı can-ı gönülden kutluyoruz ve süper amatörde de başarılarının devamını diliyoruz. Şunu yürekten belirtebilirim ki kardeş takımımızın şampiyonluğuna en az kendimiz şampiyon olmuş kadar sevindik" dedi.

'Kapaklı beldesi lige damgasını vurdu'
Karamehmetoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Kapaklıspor ile birlikte bütün bir sezon boyunca şampiyonluk mücadelesi verdik ancak bu bizim aramızda herhangi bir sorun yaratmadı. Zaten sezon içerisinde iki kez karşı karşıya geldik ve iki maç da dostça tamamlandı, maçlardan sonra da futbolcular el ele taraftara gittiler. Her şeyden önemlisi de zaten buydu. İki takımın her zaman birbirine destek olması, el ele maçı bitirebilmesiydi. İki kulüpte bunu başardı. Kapaklı ekipleri olarak lige aynı grupta başladık ve böyle de tamamladık. Ben Sitespor Kulüp Başkanı olarak Kapaklı takımlarının lige damgalarını vurduğuna inanıyorum. Kapaklıspor ligi büyük bir başarı göstererek şampiyon olarak, biz ise hemen onların ardında ikinci olarak tamamladık. Bu küçümsenecek bir başarı değil."

'Seneye biz de geliyoruz!'
Gelecek sezon 1. amatör kümede en büyük şampiyonluk adayının kendileri olduğunu dile getiren Yalçın Karamehmetoğlu, "Sitespor ise bir dahaki sezonun en büyük şampiyonluk adayıdır. Bunu şimdiden gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz. Önümüzdeki sezon, bu sezon yaptığımız hataları yapmadan ligi tamamlamak istiyoruz. Kapaklıspor bizi merak etmesin, biz de bir yıl sonra onların yanına geliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...