Pazar, Ocak 27, 2008

Sağlıkspor'un 'yüz'ü güldü


ÇORLU SAĞLIKSPOR: 7 TEKİRDAĞ 100. YIL: 0

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Birinci Amatör Küme A Grubu'nda oynanan maçta Çorlu Sağlıkspor kendi sahasında Tekirdağ 100. Yıl'ı gol yağmuruna tuttu: 7-0 İlk golü 35. dakikada Halil atarken ilk devre 1-0 Sağlıkspor'un üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Çorlu Sağlıkspor 60. Dakikada Ertuğrul'un ayağından durumu 2-0'a taşıdı. 63'te Tugay Durumu 3-0 yaptı. 65 ve 70. dakikalarda Tugay kendi adına üç gol atarken durumu da 5-0 yaptı.
Sağlıkspor 5-0'lık sonuca aldırmadan atak oyununa devam edince Ertuğrul 75. dakikada kendisinin ikinci, takımının da 6. golünü attı. Maçın böyle biteceği zannedilirken 80. dakikada Burçin durumu 7-0 yaptı. Maç da bu skorla bitti.
Maç sonrası görüşlerini aldığımız Sağlıkspor Teknik Direktörü Ramadan Balkan "İyi futbolumuzu bol golle süsledik. Şu ana kadar 13 maç yaptık ve rakip filelere 56 gol attık. Filelerimizde ise 11 gol gördük. Takımda en golcü oyunlar 17 golle Ertuğrul ve 15 golle de Tugay. Bu futbolcularım aynı zamanda grupta gol kralı durumundalar. Son üç maçımız kaldı. Bu maçların ikisini deplasmanda oynayacağız. Bunları da farklı kazanıp gol rekoru kırmak istiyoruz" dedi.

Sağlıkspor Başkanı Ertuğrul Özyün (oturan) ve teknik direktör Ramazan Balkan

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...