Pazartesi, Ocak 21, 2008

Ümraniye'den 'dokuz taş' oyunu

Görsel tasarım: Ümit Saymaz - www.umraniyespor.com

ÜMRANİYESPOR: 9 BALKAN YEŞİLBAĞLAR: 0

HABER: ÜMİT SAYMAZ
İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup'ta lider Ümraniyespor, sahasında konuk ettiği puansız sonuncu Balkan Yeşilbağlarspor'u 9-0 mağlup etti. Geçen hafta grup ikincisi Yeniköyspor'la deplasmanda 3-3 berabere kalan Kırmızı-Beyazlılarda teknik patron Şenol Demir, Pendik temsilcisi karşısında daha önce fazla şans veremediği futbolcularını sahaya sürdü.
Maça Ümraniyespor hızlı başladı. Ataklar arka arkaya gelmeye başladı... 23. dakikada Kaan'ın karambolden bulduğu golle Ümraniye 1-0 öne geçti. İki dakika sonra yeni transfer Ertuğrul'un 25. dakikadaki penaltı golüyle skor 2-0 oldu. Hemen arkasından, 29. dakikada uzun bir topta Hüseyin kaleciyle karşı karşıya kaldı ve klas bir çalımla topu ağlarla buluşturdu.(3-0). Maçın tamamen hakimi olan Ümraniyespor, 32. dakikada sağ taraftan yapılan güzel ortada Kaan'ın şık kafa vuruşuyla durumu 4-0 yaptı. İlk yarıda perdeyi kapayan gol 44. dakikada Ömer'den geldi.(5-0)
Ümraniye başarılı futbolunu ikinci yarıda da sürdürdü. 54'de Serhat'ın golüyle durum 6-0 oldu. Artık maçı bir şova döndüren Ümraniyespor 67'de Hüseyin, 69'da Ömer ve 73'de Özcan'ın golleriyle 9-0 gibi farklı bir skora imza attı.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...