Salı, Ocak 29, 2008

Kırklareli'nden kısa kısa

Kırıkköyspor'da mutlu son
Birinci Amatör Futbol Ligi B grubunun yenilgisiz lideri Kırıkköyspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kırıkköyspor antrenörü Cahit Karakaş yaptığı açıklamada, Süper Lig'e yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Karakaş, ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakiplerinden 11 puan önde bulunduklarını belirterek, 'Birinci amacımıza ulaştık. Sıra ikinci amacımıza geldi. Kalan 3 maçımızı da kazanarak ligi yenilgisiz olarak bitireceğiz. Tüm futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

Karşıyaka Gençlik düze çıktı
Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Karşıyaka Gençlikspor'un Başkanı Metin Arda, 3-0'lık Sakızköyspor galibiyetiyle düze çıktıklarını belirtti. Aldıkları galibiyetle puanlarını 15'e çıkararak üst sıralara doğru tırmanışa geçtiklerini ifade eden Arda, şöyle devam etti: ''Sakızköyspor karşısında oynadığımız futbol ile taraftarlarımıza futbol ziyafeti çektik. Bu galibiyet ile tehlikeli bölgeden tamamen uzaklaşarak düzlüğe çıktık.''

Vizespor'da galibiyet sevinci
Süper Amatör Küme'de Vizespor'un deplasmanda Evrenspor'u 3-1 mağlup etmesi, sarı-lacivertli taraftarlar ve yöneticiler arasında büyük sevinç yarattı. Vizespor antrenörü Yusuf Coşkun, yaptığı açıklamada, Evrenspor galibiyeti ile Ligden düşme hattından uzaklaştıklarını söyledi. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarının yüzünü güldürdüklerini belirten Coşkun, "İlk yarı maçlarımıza göre ikinci yarıda başarılı bir performans göstererek istediğimiz sonuçları aldık. Artık Ligden düşe korkumuz kalmadı'' dedi.

Sanayispor'un gözü şampiyonlukta
Kırklareli Birinci Amatör Futbol Ligi'nin B grubu lideri Kırklareli Sanayispor'un antrenörü Tezer Zinet, şampiyonluk yolunda bir engeli daha açtıklarını belirtti. Zinet yaptığı açıklamada, Süper Lige mutlaka yükseleceklerini belirterek, kalan son 3 maçlarını da kazanacaklarını iddia etti.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.