Çarşamba, Ocak 23, 2008

Kırklareli'nden kısa kısa

Kırıkköyspor dolu dizgin
Kırklareli 1. Amatör Küme A Grubu’nda yenilgisiz lider Lüleburgaz Kırıkköyspor, en yakın rakibi İnecespor'u 4-0 yenerek puan farkını 11'e çıkardı. Kırıkköyspor antrenörü Cahit Karakaş, şampiyonluklarını ilan etmek için tek karşılaşmalarının kaldığını söyledi. Karakaş, şöyle konuştu: ''Şampiyonluk yarışında en yakın rakibimiz ile İnecespor'u farklı bir sonuçla mağlup ederek şampiyonluk hayallerini bitirdik. Ligin bitimine 4 hafta kala aramızda bulunan puan farkını da 11'e yükselttik. Artık kendimizi şampiyon gibi görüyoruz. Şampiyonluğumuzu ilan etmemize sadece 90 dakika kaldı.''

’Zor da olsa kazandık’
Kırklareli 1. Amatör Küme B grubu lideri Kırklareli Sanayispor'un antrenörü Tezer Zinet, Özerspor’la bu hafta sonu zor bir maç oynadıklarını ancak sevinen tarafın kendilerinin olduğunu söyledi. Zinet, 3 puan almanın futbolcularındaki motivasyonu artırdığını ifade ederek ''Şampiyon adaylarından Özerspor ile zor bir müsabaka yaptık. Güçlü rakibimiz karşısında 3 dakika içinde bulduğumuz 2 golle sonuca gittik. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Tüm futbolcularımı kutluyorum'' diye konuştu.

Alpulluspor umutlandı
Kırklareli 1. Küme B Grubu takımlarından Alpulluspor, deplasmanda TEK Santralspor'u 2-0 yenerek Ligde kalma şansını arttırdı. Lüleburgaz 75.Yıl Stadı’nda oynanan karşılaşmada Alpulluspor'un gollerini Ergun ve Volkan kaydetti. Alpulluspor Kulübü Başkanı Ergun Yıldırım, deplasmanda oynamalarına rağmen maçı kazandıklarını ifade ederek,'Rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz başarılı futbolla sonuca gittik. Aldığımız bu galibiyetle Ligde kalma şansımızı büyük ölçüde arttırdık. Alpulluspor ligden düşmeyecektir'' dedi.

Büyükkarıştıran’dan gol şov
Kırklareli 1. Amatör Küme B Grubu’nda Lüleburgaz Büyükkarıştıranspor, ligde kalma mücadelesi veren Emirspor'u 7-4 mağlup ederken bu sonuç camiada büyük sevinç yarattı. Büyükkarıştıranspor Genel Kaptanı Mehmet Lenger, aldıkları seri galibiyetlerle ikinci yarıdaki çıkışlarını sürdürdüklerini söyledi. Lenger, zorlu mücadelenin ardından sevinen tarafın kendileri olduğunu ifade ederek, ''Ligde kalma mücadelesi veren Emirspor ile zorlu ve çekişmeli bir mücadele yaptık. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirerek farklı sonuca gittik. 3 puanın sevincini yaşıyoruz'' dedi.

Güvensporlu gençler çok 'farklı'
Kırklareli Yıldızlar Futbol Ligi B grubundaki erteleme maçında Ahmetbey Güvenspor, Kentspor'u 13-3 yendi. Lüleburgaz 75.Yıl Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir performans sergileyen Ahmetbey Güvenspor devreyi 7-1 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında penaltı atışını kaçıran Ahmetbey Güvenspor buna rağmen karşılaşmanın sonunda rakibini 13-3 skorla mağlup etti. Ahmetbey Güvenspor Antrenörü Hayrettin Dülger, alınan farklı galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

halal olsun mehmet langer.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.