Cuma, Ocak 25, 2008

Kırklareli'nden haberler

DERLEYEN: BENAN DİKER

Ahmetbey Güvenspor'un işi artık çok zor
Geçtiğimiz pazar günü oynanan Ahmetbey Güvenspor-Evrenspor müsabakası 2-2 devam ederken 89. dakikada evsahibi takımın oyuncusu tarafından hakeme atılan yumruk sonucu yarım kalan mücadele Disiplin Komitesi tarafından karara bağlandı. Ahmetbey temsilcisi hükmen 3-0 mağlup ilan edilirken ayrıca 1 maç saha kapatma cezası verildi, ayrıca ilgili oyuncular da disiplin kuruluna sevk edildi. Ahmetbey Güvenspor böylece ligde oynayacağı son iç saha karşılaşması olan Kırklarelispor mücadelesini de tarafsız sahada oynamak zorunda kaldı.
Evrenspor ise ilginç bir istatistiğe sahip oldu. Ligden düşmemeye oynayan diğer ekip Vizespor'la deplasmanında oynadıkları maç da çıkan olaylar sonucu tamamlanamamış ve Evrenspor bu mücadeleyi de hükmen kazanmıştı.

Düşme hattındaki 2 takımın son maçları şöyle:
Vizespor (10 puan): Evrenspor (D), Babaeski, Kırklareli (D), Ahmetbey Güven
A. Güvenspor (6 puan): Babaeski (D), Kırklareli (tarafsız), Bay, Vize (D)

Pınarhisar-Kırklareli maçı 2. kez ertelendi
Pınarhisarspor-Kırklarelispor 10. hafta erteleme mücadelesi dün oynanması gerekirken elverişsiz hava koşulları ve saha zemininin futbolcu sağlığı için tehlike oluşturması nedeniyle oynanamadı ve federasyonun belirleyeceği bir tarihe ertelendi. Kırklarelispor ise üstüste erteleme nedeniyle hayal kırıklığı içinde il merkezine geri dönmek zorunda kaldı. Pınarhisarspor'un 2 sezondur tamamlanamayan çim sahası ise ayrı bir muamma olarak kalmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...