Cumartesi, Ocak 26, 2008

Kırklareli Sanayispor'dan kritik galibiyet

KIRKLARELİ SANAYİSPOR: 2 ÖZERSPOR: 0

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Geçen yıl Süper Amatör Lig'den 1. Amatör Küme'ye düşen Kırklareli ilinin köklü takımlarından Kırklareli Sanayispor, tekrar Süper Amatör Lig'e çıkabilmek için yaptığı mücadelede bu hafta önemli bir engeli daha aştı. Büyükler 1. Amatör Küme B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi yapan Kırklareli Sanayispor, 14. haftada deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi.
Kırklareli Sanayispor iki hafta önce, ligin 12. hafta maçında deplasmanda Büyük Karıştıranspor'a 2-1 yenilerek ilk mağlubiyetini alarak liderliği averajla Şekerspor'a kaptırmıştı. Geçtiğimiz hafta Kırklareli Atatürk Stadı'nda oynadığı karşılaşmada Çiftlikköyspor'u 4-0 yenen Kırmızı-Beyazlılar, 13. hafta sonunda averajla tekrar liderliğe yükselmişti.
Kırklareli Sanayispor'dan Özerspor'a iki altın golKırklareli Sanayispor, ligin 14. hafta maçında kendisi kadar iddialı olan Özerspor'la deplasmanda kritik bir maç oynadı. Bu maçta deplasmanda oynamasına rağmen üstün ve kontrollü bir oyun ortaya koyan Kırklareli Sanayispor, 2-0'lık sonuçla gülen taraf oldu. Aldığı bu galibiyetle liderliğini devam ettiren Kırklareli Sanayispor, rakiplerinden Özerspor'u saf dışı bırakmış oldu.
Kırklareli Sanayispor'un en ciddi rakibi olan Şekerspor da 14. haftayı Çiftlikköyspor deplasmanından aldığı 3 puanla kapadı ve averajla Kırklareli Sanayispor'un ardından ikinciliğini devam ettirdi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

KIRKLARELİ SANAYİSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN,

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...