Çarşamba, Ocak 30, 2008

Kırıkköy, şampiyonluğunu ilan etti

KAYASPOR: 0 KIRIKKÖYSPOR: 3

HAKEMLER: Gürkan Horoz, Raif Bıyıktaş, İhsan Ender Nazlım
KAYASPOR: Gökay, M. Fatih, Uğur, Atıl, Kaya, Murat, Bayram (Dk. 87 Okan), Zafer, Gürhan, (Dk. 80 Hamit), Tarkan, Samet (Dk. 89 Volkan)
YEDEKLER: Umutcan, Hamit, Volkan, Okan, H.Eren, Atilla, Onur
KIRIKKÖYSPOR: Burak, Ali (Dk. 67 Halil), Serhat, Mustafa, Metin, Erhan, Hüseyin, Kadir (Dk. 46 Tansel), Serkan, Ergün, Erhan
YEDEKLER: Tansel, Halil
GOLLER: Dk. 30-32 Serkan, Dk. 55 Erhan (Kırıkköyspor)

Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi A Grubu'nda mücadele eden Kayaspor ile Kırıkköyspor Kırklareli Atatürk Stadı Toprak Sahası'nda karşılaştı. 3 puana 3 golle ulaşan Kırıkköyspor sezonun bitmesine 3 hafta kala grubunda Şampiyonluğu'nu ilan etti.
Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibi üzerinde baskı kuran Kayaspor geliştirdiği tehlikeli atakları ile Kırıkköyspor kalesinde gol aradı. Rakip kalede sıkça bulunan gol pozisyonlarını Kayaspor forveti değerlendiremedi. Gelişen atakların ardından kontratak yiyen Kayaspor kalesinde de tehlikeli anlar yaşadı.
İlk yarının ilerleyen dakikalarında üstünlüğü ele geçiren Kırıkköyspor atak üstüne atak geliştirerek Kayaspor defansına zor anlar yaşatmaya başladı. Kırıkköy forvetinin bu ataklarını kesmekte zorlanan Kayaspor defansının bir anlık hatasından yararlanan Serkan 30. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Kayaspor yediği golün etkisinden kurtulmaya çalışırken gelişen Kırıkköyspor atağında Serkan ile 32. dakikada 2-0 yenik duruma düştü. Bu dakikadan itibaren maçın hakimiyetini eline iyiden iyiye geçiren grup lideri Kırıkköyspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
İkinci yarıda daha hırslı ve daha atak bir Kayaspor sahaya çıktı. İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren aradaki farkı kapatmak için rakibinin üzerine giderek gol arayan Kayaspor bir türlü istediği gollere ulaşamadı. Geliştirdiği bu ataklardan sonuç alamayan Kayaspor, 55. dakikada Erhan ile kalesinde 3. golü gürdü. Kırıkköyspor lider olarak çıktığı Kayaspor maçında 3 puana 3 gol ile ulaşırken sezonun bitimine 3 hafta kala A Grubu'nda Şampiyonluğu'nu ilan etmiş oldu.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...