Cuma, Ocak 25, 2008

Köprülüsporlu gençler lige bileniyor

HABER: KUTAY SEMENDER
Amatör A Genç 2. Küme'de Bu Sene Mücadele Edecek OLan Pazariçi Köprülüspor lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor... Sezon Başında Gruplarda ADını Göremeyince Soğuk Bir Duş Yaşayan Pazariçili Gençler Daha sonra durumun düzelmesi için Yönetimden söz alınca Biraz OLsa da RahatLadı.. Şu an yine herşeyin beLLi oLmamasına Rağmen Büyük Ümit BesLeyen GençLer, ÇaLısmaLarına Son HızıyLa Devam EdiyorLar... Yaşanan Tüm OlumsuzlukLara Bir de Takım ArkadaşLarı Ümit'in Yaşadığı TaLihsiz sakatLık eklenince moraLLeri aLt üst oLan Kırmızı-Siyahlılar, ArkadaşLarı Ümit'in İdmanLarı Kenardan Seyredecek kadar iyi olmasıyla biraz da olsa mutlu oldu.
İdmanda futboLcuLarın Aşırı hırsı çıkan Kemik SesLerinden beLLiydi... Futbolcular yaptıkları açıklamada, "Biz Pazariçi KöprüLüspor Genç Takımı oLarak Bize Emek Veren Herkese Teşekkür Ediyor, Kardeşimiz Ümit Ayhan'ı da En Yakın Zamanda Aramızda Görmek İstediğimizi Burdan DiLe Getiriyoruz" dediler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ÖnceLikLe takımımıza Ligde başarıLar diLiyorum..Kutay arkadaşım gerçekten güzeL bir haber yazmış..BaşarıLarının devamını diLerim..Umarım Ligde güzeL şeyLer yapıp takımımızı en iyi şekiLde temsiL edicez..Takımdaki herkese başarı diLiyorum bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..EN BÜYÜK PAZARİÇİ

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...