Pazar, Ocak 20, 2008

Kültürspor farklı galip

ÇORLU KÜLTÜRSPOR: 4 YENİ HAYRABOLU: 0

HAKEMLER: Mahmut Aldar, Serdar Serdan, Berken Güdü
ÇORLU KÜLTÜRSPOR: Osman ***, Kaan ***, Turgut ***, Görkem ***, Sezgin ***, Erkan ***, Hasan ***, Orhan ***, Güven ***, Emrah ***, Ozan ***
YENİ HAYRABOLUSPOR: Çetin **, Fatih **, Serkan **, Gökhan **, Murat *, Muzaffer *, Tanju *, Erdi **, Çetin *, Tunç *, Ersin *
GOLLER: Erkan (13), Ozan (63), Orhan (66), Güven (73)

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Kültürspor kendi sahasında ağırladığı Yeni Hayraboluspor'u farklı yendi: 4-0.
Maça hızlı başlayan Çorlu Kültürspor maçın 16. dakikasında öne geçti. Orta sahada top kazanan Güven takım arkadaşı Orhan'ı gördü. Bu oyuncunun ortasını iyi takip eden Erkan topun gelişine sert vurdu ve takımı Çorlu Kültürspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra ataklarını artıran ve rakibini kendi sahasından çıkmasına izin vermeyen Çorlu Kültürspor geliştirdiği ataklarla bir çok gol pozisyonu yakaladı ancak bunlardan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı Çorlu Kültürspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bambaşka bir Kültürspor
Maçın ikinci yarısına konuk takım Yeni Hayraboluspor iyi başladı. Sarı-Kırmızılılar sol kanattan Erdi'yle geldi, ancak bu atakta ceza alınan yapılan orta kaleci Osman’da kaldı. 63. dakikada Ozan orta sahadan aldığı top ile üç oyuncu geçerek Hayraboluspor ceza alına girer girmez sert vurdu. Top kaleci Çetin'in bakışları arasında filelerle buluştu: 2-0.
Bu golden üç dakika sonra bu kez sahneye Orhan çıktı. Orta sahadan atılan topta Yeni Hayrabolusporlu oyuncuların ofsayt diye durduğu pozisyonda topu iyi takip eden Orhan ceza alına girdikten sonra Çetin'i ters köşe yatırarak takımının 3-0 öne geçiren golü attı.
Maçta 3-0 üstünlüğü yakalamasına rağmen oyundan kopmayan ev sahibi takım ataklarını daha da artırdı. 73. dakikada Çorlu Kültürspor korner atışı kazandı. Hasan'ın kullandığı korner atışında topu önünde bulan Güven takımının 4. golünü attı. Maç da 4-0 sona erdi.

'Daha iyi olacağız'
Maçtan sonra bir açıklama yapan Çorlu Kültürspor Başkanı Ali Saral, iyi bir takıma sahip olduklarını, oyuncularının oynadıkları futbolun kendilerini memnun ettiğini belirtti. Saral "Maçı kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum iyi bir sonuç galibiyeti aldığımız için mutluyuz”dedi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...