Cuma, Ocak 25, 2008

Hadımköyspor, Fenerbahçe'ye 8 attı!

FENERBAHÇE PAF: 4 HADIMKÖYSPOR: 8

İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Hadımköyspor, Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde Fenerbahçe PAF Takımı'yla yaptığı hazırlık karşılaşmasını 8-4 kazandı. Yeşil-Siyahlılar, 8-0'lık Tophane Tayfunspor maçındaki performanslarını tekrarlarken yine 8 gol attılar.
Maça oldukça hızlı başlayan Fenerbahçe PAF Takımı daha ilk dakika dolmadan 1-0 öne geçti. Ancak bu gol sonrası oyuna ağırlığını koyan Hadımköy 8-4 gibi farklı bir skor elde etti.

Zonguldakspor'dan forvet alındı
Öte yandan Hadımköyspor forvet mevkiine bir takviye yaparak Ramazan Gürbüz'ü renklerine bağladı. Ramazan 1977 doğumlu ve Bursaspor alt yapısından yetişme. A takıma kadar yükselip bir sezon oynadıktan sonra pilot takım olan Bursa Merinos'a gitti. Burada ilk senesinde gol kralı olunca dikkatleri üzerine çekti ve Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Rize’de bir sene oynadıktan sonra Artvin Hopaspor'a gitti ve burada da gol kralı olunca Kardemir Karabükspor'a transfer olup daha sonra sırasıyla Kartalspor (2 sezon), Çankırı Belediyespor (4 sezon) ve Zonguldakspor'da forma giydi.

www.hadimkoyspor.com
Salih Görmüş'e teşekkürler.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.