Pazartesi, Ocak 21, 2008

Çerkezköy'e 'kardeş' darbesi


ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: 1 VELİKÖYSPOR: 1
Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 15. hafta karşılaşmasında Çerkezköy’ün iki temsilcisi Çerkezköy Belediyespor ile Veliköyspor karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda öne geçmesine karşın Çerkezköy Belediyespor üstünlüğünü sürdüremedi. Veliköyspor ilk devre sona ermeden beraberliği yakaladı. İkinci devrede de gol olmayınca müsabaka beraberlik ile sona erdi. Alınan bu sonuç ile Çerkezköy Belediyespor zirve yarışında bir darbe daha aldı. Bazı ev sahibi oyuncular maç sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

HABER-FOTO: GÖKHAN BABAYİĞİT
Karşılaşmayı Y. Ziya Erinç, Uğur Kırbaş ve Murat Ceyhan hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya Çerkezköy Belediyespor Muzaffer, Kaan, Tolga, Resul, Atakan, Cem, Elvan, Hasan, Gökhan, Erçağ ve Fatih ilk onbiri ile çıkarken Veliköyspor ise Tamer, Behçet, Selami Göral, Erkan, Yusuf, Musa, Gürsel, Erhan, Aykut, Celil ve Selami Tunç tertibiyle sahada yer aldı.
Çerkezköy Belediyespor kendi evinde oynamanın avantajını kullanmak için sağlı sollu ataklarla rakip yarı alana oyunu yıkmak istedi. Mavi-Kırmızılılar gol perdesini karşılaşmanın 11. dakikasında açtı. Gelişen ani Çerkezköy Belediyespor atağında savunmanın arkasına atılan topta Erçağ kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncu kaleci Tamer’in sağından topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Hakem kartları şaşırdı!
Golün ardından Çerkezköy Belediyespor aradaki farkı ikiye çıkarmak için mücadele ederken, Veliköyspor ise beraberlik için bastırdı. 17. dakikada Veliköyspor savunmasının hatalı geri pasında Çerkezköy Belediyespor’dan Elvan araya girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Elvan, Tamer’in müdahalesiyle yerde kaldı. Son adam niteliğinde olan Elvan’a yapılan faulü karşılaşmanın hakemi Y. Ziya Erinç kırmızı kart yerine sarı kart ile değerlendirdi.

İlk yarı berabere
Oyuna ortak olmak isteyen Veliköyspor ilk devrenin ortalarına doğru istediğini de elde etti. Karşılaşmanın 29. dakikasında ani gelişen Veliköyspor atağında topla buluşan Gürsel ceza alanı içerisinden topu filelere göndererek takımının beraberlik sayısını kaydetti. Golün ardından müsabakada heyecan daha da arttı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.

Çerkezköy bastırdı ama...
Karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezköy Belediyespor karşılaşmada öne geçmek için rakibine oranla daha istekli bir mücadele sergiledi, ancak istediğini elde edemedi. Veliköyspor ise rakibi karşısında kontrataklarla gol aramaya çalıştıysa da aynı şekilde başarılı olamadı. İkinci devreden de gol sesi çıkmayınca müsabaka 1-1 sona erdi.

Bazı futbolcular ağladı
Müsabakanın sona ermesinin ardından Çerkezköy Belediyesporlu bazı futbolcular gözyaşlarına hakim olmadılar. Çerkezköy Belediyespor aldığı bir puan ile puanını 32’e çıkartırken, Veliköyspor ise puanını 25’e yükseltti.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...