Salı, Ocak 22, 2008

Bilecik'in en büyüğü Vitraspor


HABER-YORUM: BENAN DİKER
Bilecik'te 2007-2008 sezonu 1. amatör küme sona erdi. Geçen sezonun Bilecik şampiyonu Bozüyük Vitraspor şampiyonluğu bu sezon da bırakmayarak üst üste 2 yıldır Bilecik'in en büyüğü olmayı başararak 3. lige terfi maçlarında bu ili temsil etme hakkı kazandı.
Geçen sezon Söğütspor'u iki maçta da yenerek bu unvanı kazanan Yeşil-Beyazlılar için bu sezon şampiyonluk hiç de kolay olmadı. Bilecik'ten bu sezon 3. lig terfi maçlarına gidecek takım sayısının 2'den 1'e düşürülmesi sonucu B grubu birincisi Vitraspor ile A grubu birincisi Osmanelispor'un Bilecik'te final maçı yapması gerekti. 120 dakikalık mücadele 1-1 tamamlandı. Vitraspor seri penaltı atışlarında 5-3’lük üstünlük sağlayarak hem Bilecik Şampiyonluğunu kazanmış hem de terfi biletini almış oldu. Bozüyük Vitraspor geçen yıl katıldığı terfi maçlarında İstanbul grubunda mücadele etmiş ve ilk maçında Kütahya temsilcisi Evliya Çelebispor'a 3-1 kaybederek favori gösterildiği bu maç sonrası evine dönmüştü.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Osmanelinin birşey yapamıcayı başından belliydi Gölpazarı ilçe sahasında gölpazarı A-gençler e nerdeyse boyun eğiceklerdi VitraSpor'ada başarılar dileriz...

Adsız dedi ki...

120 dakıka berabere bıttı ama vıtraspor macın 10. dakıkası bır penaltı atısından yararlanamadı ve de 70. dk kada 10 kısı kqalmasına ragmen osmanelıyı yendı bu vıtraspor un daha buyuk oldugunu gosterır.dıger takımlar ne kadar calısırsa calıssın bı cacık oolmaz:):)

Adsız dedi ki...

Bu Sene A-Gençlerde Görücez Vitra-Spor U HAkemlerle Maç Kazanmaya Benzemez Bozüyüq Maçına Bozüyüklü Hakem Gönderirseler Hakemde 5 Kırmızı Kartla Oyunu KAtlederse Sonu Bu Olur Yazık Emeklere Yazık...G.b.s Gençlik...Gölpazarı...

Adsız dedi ki...

ne olursa olsun sız bozuyun takımlaryla mucadele edemezsınız

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...