Pazartesi, Ocak 21, 2008

Ayazağaspor paramparça


BAĞLARBAŞISPOR: 4 AYAZAĞASPOR: 0

HABER: ERHAN HARPUT-TURGAY TOKEL
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup'ta 15. haftaya lider giren Ayazağaspor, Bağlarbaşıspor deplasmanında ummadığı bir skorla karşılaştı. Yeşil-Sarılılar, ilk yarıda 4-1 yendiği rakibine 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Ayazağaspor bu maçı kazandığı takdirde gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyecekti fakat işler istediği gibi gitmedi.
Karşılaşmanın ilk yarısında Bağlarbaşıspor'un forvet oyuncusu (10 numara) penaltı atışından yararlanamadı. Geçen haftaki Galata maçında penaltı çıkaran Türker bu maçta da penaltı kurtardı. İlk yarı boyunca Ayazağaspor'un rakip kaleye tek şutunun bile olmaması, rakibin ise penaltı dışında 2 tane yüzde yüzlük gol fırsatından yararlanamaması ikinci yarı öncesi konuk taraftarları düşündürüyordu. İlk yarı 0–0 bitecek derken Bağlarbaşıspor’ dan 9 numaralı oyuncu, üç savunma oyuncusunu geçerek takımını öne geçirdi. İlk yarı 1–0 Bağlarbaşıspor üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarı başlar başlamaz yine Bağlarbaşıspor’un üstünlüğü göze çarptı. Orta saha tamamen Bordo-Beyazlıların eline geçti. Ayazağaspor ne oyun kurabildi, ne organize bir atak geliştirebildi ne de kaleye şut çekebildi. Ayazağaspor gibi değil de sanki son sıradaki bir takım gibi oynamaya başladılar ikinci yarı. Nitekim goller de arka arkaya geldi. Kalecimi Türker ile Hüseyin arasındaki anlaşmazlık sonucu Bağlarbaşıspor’ un 8 numaralı oyuncusu farkı ikiye çıkardı.
2–0 olduktan sonra bile aynı oyun disiplini ile oynamaya devam eden Bağlarbaşı spor 75. dakikada farkı üçe çıkardı. 80. dakikada ise yine 9 numaralı oyuncunun golüyle fark 4’ e çıktı. Ayazağaspor böylece tarihindeki en farklı yenilgilerden birini alırken Bağlarbaşıspor Çekmeköyspor'dan sonra bir başka iddialı takımı yenmenin mutluluğunu yaşadı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bağlarbaşı aslında 3.lige yakışır top oynuyoo baglarbası işallah play of lara kalırr bu takımm cok ıı

Adsız dedi ki...

Gerçekten de çok iyi mücadele ettiler. Ama her zaman aynı futbolu oynayamıyorlar. İlk maçta da biz 4 atmıştık onlara. Dün ise mükemmel bir futbol oynadılar. Biz de 5 eskik vardı hepsi de 11' in değişilmezleri. Ama ne olursa olsun Ayazağaspor 4 tane gol yememeliydii. Sağlık olsun . Haftaya İdealtepeyi yenip bu mağlubiyeti unuttturuz. Bağlarbaşı spor' u tebrik ederim.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.