Pazartesi, Ocak 21, 2008

Anafartalar destan yazmaya devam ediyor


ANAFARTALARSPOR: 0 AYŞEKADIN GENÇLERBİRLİĞİ: 0

HAKEMLER: Ömer Tevfik Özkoç, Sezer Tosun, Hakan Kaya
ANAFARTALARSPOR: Erhan, Gürkan, İbrahim, Sedat, Ali, Tanju, Mehmet Ali, Özgen, Seçkin, B.İbrahim (Hamza), Güray (Fırat)
AYŞEKADIN GENÇLERBİRLİĞİ: Kutay, Mehmet, Ümmet, Şamil, Serkan (Emir), Hilmi, Şafak, Harun, Gürol, Metin, Mustafa

HABER-FOTO: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Ligi’nin ikinci yarısının ilk iki maçında Edirnespor ve Keşanspor’dan birer puan alan Anafartalarspor, ligde namağlup lider durumda bulunan Ayşekadın Gençlerbirliği ile oynadığı maçtan da golsüz beraberlikle ayrılarak güçlü rakibinden 1 puanı kopardı.
Karşılaşmanın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Ayşekadın GB’nin gerçekleştirdiği iki pozisyonda Anafartalarspor kalecisi Erhan başarılı kurtarışlarıyla rakiplerine gol fırsatı tanımadı. 26.dakikada Anafartalarspor’dan Gürkan ve Ayşekadın G.B’den Şamil kırmızı kart görerek takımlarını 10’ar kişi bıraktı. 35. dakikada sol taraftan Sedat’ın yaptığı ortada topa cılız bir vuruş yapan Özgem Anafartalarspor adına önemli bir pozisyondan yararlanamadı. İlk yarı golsüz berabere sona erdi.
İkinci yarıda Ayşekadın G.B. biraz daha atak futbol sergilerken Anafartalarspor kontrataklarla gol aradı. 68’de gelişen Anafartalarspor atağında Tanju ceza sahasının sol tarafında topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşu kaleci Kutay’da kaldı. 75. dakikada gelişen Ayşekadın G.B. atağında Mustafa’nın kafa vuruşu auta çıktı. İki takımında çabalarına rağmen gol olmayınca maç 0-0 sona erdi.

Başkandan prim
Karşılaşmayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Keşan Emniyet Müdürü Süleyman Sarpdağ, CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal ve Anafartalarspor Kulübü Başkanı Erkan Gege ile 1500’e yakın futbolsever izledi.
Maçın devre arasında Anafartalarspor soyunma odasını ziyaret eden Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topla, ilk yarıdaki mücadeleden dolayı futbolcuları kutlayarak başarılar dilediler. Mehmet Özcan, maçın berabere bitmesi halinde Kırmızı-Beyazlılara 1000 YTL prim sözü verdi. Özcan maçın sona ermesinin ardından Anafartalarspor soyunma odasına inerek futbolcuları kutladı.

Keşanspor, Edirnespor’a yenildi.
Öte yandan yine Edirne Süper Amatör Lig’de mücadele eden bir diğer Keşan takımı olan Keşanspor ise deplasmanda Edirnespor ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında 20.dakikada İzzet’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda yediği iki golle maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Sarı-Siyahlılar lig ikinciliği için şansını da zora soktu.

Edirne’de toplu sonuçlar:
Edirnespor-Keşanspor: 2-1
Anafartalarspor-Ayşekadın GB: 0-0
Osmanlıspor-Uzunköprüspor: 5-2
Saraçhanespor-Yenikarpuzluspor: 1-0
Kirişhanespor-Karakasımspor: 1-3

Anafartalarspor soyunma odasını ziyaret eden Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topla, Kırmızı-Beyazlıları kutladı. Özcan, takıma 1000 YTL prim sözü verdi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...