Pazar, Aralık 30, 2007

Trakya'dan kısa kısa

DERLEYEN: RECEP KARAGÖZ

Kırklareli Gözlemci Eğitim Semineri Aralık ayı toplantısı yapıldı.

Kırklareli Gözlemciler Derneği salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Gözlemci Kurulu Başkan Vekili Taner Erşen, Türkiye Futbol Federasyonu Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanlığının Ankara'da düzenlediği toplantının bilgilerini katılımcılarla paylaştı. Erşen, Kırklareli amatör liglerinde başarılı bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, İl Gözlemci ve İl Hakem Kurullarının amacının, işbirliği içinde hakem yetiştirmek olması gerektiğini bildirdi.
Kırklareli Gözlemci Atama Sorumlusu Haşim Pazar ise gözlemci raporlarının titizlikle doldurulması gerektiğine işaret ederek, ''Raporlarınızda hakemle ilgili yol gösterici noktalar belirtin, açık ve net tavsiyelerde bulunun'' dedi.

Malkaraspor'un fikstür avantajı

Tekirdağ Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Malkaraspor, ligin ikinci yarısında kendi sahasında 6 maç yapacak. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malkaraspor'un ligin ikinci yarısında 14 Kasım Şehir Stadı'nda maç yapacağı takımlar şunlar: Volkanspor, Çorlu Sanayispor, Akçeşmespor, Aydoğdu Adaletspor, Yeni Hayraboluspor ve Şarköyspor.

Lüleburgazspor'da iki transfer

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Lüleburgazspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Yeşilliler, Kocaelispor'dan Oktay Pop'un ardından, Çaykur Rizespor'un PAF takımı oyuncuları Reha Çanakçı ile Serdar Elmas'ı da renklerine bağladı.
Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Aslan, Rumeli TV'de yayınlanan Mehmet Çelik'le Spor Penceresi programında yaptığı açıklamada, transferlerle ikinci yarıda daha güçlü olacaklarını belirterek, ''Ligde zirve mücadelesinden kopmadık. Bu nedenle ikinci yarıya güçlü bir kadroyla girmek istiyoruz ve transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birkaç futbolcuyla daha görüşmelerimizi sürdürüyoruz. En kısa zamanda onları da renklerimize bağlayacağız'' dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...