Cumartesi, Aralık 15, 2007

Teknik direktörü göz altına aldılar

HABER: GÜLGÜN AHMETOĞLU
Sakarya Süper Amatör Küme'de oynanan Köy Hizmetlerispor-Güneşler Beldespor maçında ev sahibi takımdan iki futbolcu ve teknik direktör göz altına alındı.
Erenler Stadı'ndaki maçın uzatma anları oynanırken hakem Serkan Önsal, Köy Hizmetlerispor'dan iki oyuncuyu kırmızı kartla oyundan attı. Futbolcular hakemin üzerine yürürken, stattaki polisler de futbolculara müdahale etti. Güvenlik güçleri bir futbolcuyu göz altına almak isteyince Köy Hizmetlerispor'un teknik direktörü Kamil Tantaoğlu araya girip futbolcusunu kurtarmak istedi. Tantaoğlu polislere tepki gösterince polisler bu kez teknik adamı göz altına almak istedi.
Bu kez Tantaoğlu'nu kurtarmak isteyenler ve polis arasında çok sert tartışmalar yaşandı. Arbede yaşanırken, emniyet güçleri kendisine karşı gelenleri dağıttı, teknik direktörü de ellerini arkasından bağlamak suretiyle göz altına alındı. Köy Hizmetleri'nden iki futbolcu da göz altına alındı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

olaylar tam olarak yukarıda yazıldığı gibi değildir..ben maçı canlı izedim ve maç sonunda da ordaydım..hakem normal bir maç yönetti,,ufak tefek itirazlar vardı ama hakeme saldırı olmadı... futbolcule ve polis arasında yaşanan bir karmaşa sonu olaylar patlak verdi.. göz altına alınmalar futbolcular hakeme saldırdı şeklinde lanse edildi, fakat futbocular ile polis arasında arbede olduğu için gözaltoına alınmalar olmuştur... saygılar

Adsız dedi ki...

çok iyi yapmışş o hakemi öldürmediğimize dua etsin böyle vicdansızlık böyle böyle bir maç yöneten hakem görmedimm saygılar

Adsız dedi ki...

öLdürselerdi kamiLi aq Ne tutuyo millet :D:D:D G
e
b
e
r

k
a
m
i
l zuhaaa

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...