Cumartesi, Aralık 29, 2007

Samandıra zirvede tek başına

Samandıraspor, Süper Amatör Küme'ye yükselme yolunda avantaj elde etti.

ÇAMLICASPOR: 0 SAMANDIRASPOR: 2

HABER: MERT CAN BOLAT
İstanbul 1. Amatör Küme 16. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta lider Samandıraspor, takipçisi Çamlıcaspor'u 2-0 yenerek aradaki puan farkını 12'ye çıkardı ve şampiyonluğu büyük ölçüde garantiledi.
Dudullu Stadı'ndaki maça İki Takım da Hızlı Başladı, İlk Yarıda Karşılıklı Ataklar Vardı. Zaman geçtikçe Oyuna Ağırlığını Biraz Daha Koyan Takım Samandıra oldu. İlk yarıda iki takım da Müsait pozisyonlar kaçırdı. İkinci Yarının Henüz Başlarında 51. Dakikada Samadırasporlu Yahya Attığı Güzel golle Takımını 1-0 Öne Geçirdi. Golden sonra defansa çekilen Turuncu-Siyahlı Takım Kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü. Çok Uğraşmasına Rağmen Golü Atamayan Çamlıcaspor 72. dakikada Defans Ve kaleci arasında inanılmaz bir hata sonucu, Samandırasporlu Oğuz'un ayağından ikinci golü de yedi. Ataklarına devam eden Çamlıcaspor Yine de Golü Bulamadı.
Bir dönem 3. Lig'e terfi maçlarında İstanbul'u temsil eden Samandıraspor bu skorla Süper Amatör'e dönüşün sinyallerini verdi. Samandıra'nın 33, Çamlıca'nın 21 puanı var.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten mükemmel olmuş
ayrıca MERT CAN BOLAT sınıf arkadaşım

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...