Pazar, Aralık 23, 2007

Mustafakemalpaşa Tuzla'ya direnecek


HABER-YORUM: AHMET FARUK ÖZCAN
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta gelecek haftasonu Tuzla'da oynanacak olan Tuzlaspor-Mustafamekalpaşaspor maçına Avcılar temsilcisi 'Paşa' iyi hazırlanıyor. Yeşil-Kırmızılalar ligdeki durumları itibariyle bu maçtan puan almak zorundalar yoksa işleri diğer haftalarda daha da zor olacak.
Bayram tatilinin araya girmesiyle bir haftalık aradan sonra oynanacak maç öncesi 'Paşa' tecrübeli futbolcularının idmanlara gelmemesinden dolayı eksik çalışıyor ama takımın gençleri onların, oynamaması halinde eksiklerini göstermeyeceklerini dile getiriyorlar. Diğer taraftan Tuzlaspor da kendi sahasında 'Paşa' ve arkasından deplasmanda oynayacağı Tozkoparanspor maçını kazanıp gruptan çıkmayı büyük ölçüde sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacaktır.
Ayrıca bir spor sitesinde Tuzlasporla taraftarların 'Paşa'yı hafife alması ve alay konusu etmesinin Paşalı oyuncuları hırslandırdığını da dile getirmeliyiz. Yeşil-Kırmızılı futbolcular bu maça gurur meselesi olarak bakıyorlar.
Önümüzdeki hafta Tuzla'da oynanacak maçın son derece zevkli ve heyecanlı geçeceğini tahmin ediyorum. İki takıma da şimdiden başarılar. Maçın Fair-play içinde geçmesini diliyorum...

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.