Cumartesi, Aralık 15, 2007

Kırklareli'nden kısa kısa

HABER: RECEP KARAGÖZ

11 FUTBOLCU VE 2 YÖNETİCİYE CEZA

Kırklareli Futbol İl Disiplin Kurulu, disiplinsiz davranışları nedeniyle 11 futbolcu ve 2 yöneticiye ceza verdi.
İl Disiplin Kurulu, Alpulluspor'dan Samet Uyan'a 1, Kırklarelispor'dan Mehmet Salih Sezgin, TEK Santralspor'dan Serkan Bayrak, Özerspor'dan Ömer Çalışkan ve Volkan Demirel, Kırıkköyspor'dan Tansel Kalkan'a 2'şer, Mandıra Adaspor'dan Savaş Karakoç, Aşkın Esen ve İbrahim Albayrak, Büyükkarıştıranspor'dan Gökmen Kır ve Sinanlı Belediyespor'dan Kubilay Göçmen'e 3'er maç ceza uyguladı.
Kurul, Pehlivanköyspor yöneticisi Mustafa Soykan'a 22 gün ve Kırıkköyspor yöneticisi Yıldıray Bayrak'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

VİZESPOR TIRMANIŞA GEÇECEK

Vizespor antrenörü Yusuf Coşkun, Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde ilk yarıyı sonuncu bitirdiklerini belirtirken, ikinci yarıda üst sıralara yükseleceklerini söyledi.
Coşkun, yaptığı açıklamada, bu sezon ilk yarı maçlarında başarısız sonuçlar alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattıklarını bildiklerini, ikinci yarının başlamasıyla birlikte hatalarını telafi edeceklerini söyledi.
Takım olarak hakem hatalarına sığınmak istemediklerini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu: "Ligin ilk yarısında bize yakışmayan bir sonuç aldık. İkinci yarı toparlanacağız. Hakem hatalarının arkasına sığınmak istemiyorum ama canımız çok yandı. İkinci yarı maçları için futbolcularıma izin vermedim. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarı maçlarımızda toparlanarak lig sonunculuğundan kurtularak üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz.''

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...