Cumartesi, Aralık 15, 2007

Feriköy 'bayram' yapamadı

Feriköyspor, Bayrampaşa önünde etkili bir oyun sergiledi.

FERİKÖYSPOR: 1 BAYRAMPAŞASPOR: 1

HABER: ENGİN GÖNÜLTAŞ
İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup'ta terfilere katılma mücadelesi veren Bayrampaşaspor, deplasmanda Feriköyspor'la 1-1 berabere kaldı.
Maç Feriköy’ün 90 dakika üstünlüğü ile geçti. Genelde çok pozisyon bulan Kırmızı-Beyazlılar, forvet oyuncularının bulduğu pozisyonları cömertçe harcaması sonucu beraberliğe razı oldu. Feriköy özellikle maçın ilk yarısının son 20 dakikası ve ikinci yarının son 20 dakikası çok baskılı oynadı. Maçta ilk golü bulan taraf Beyrampaşaspor'du. 85. dakikada Ekrem’in güzel bir kafa golüyle FEriköy eşitliği sağladı ve iki takım puanları paylaştı.

FERİKÖYSPOR: Mehmet ***, Yusuf ***, Erkan ***, Yalçın ****, Serkan **, Osman **, Sabi ** (Sercan *), Ekrem ***, Levent **, Suat*, İbrahim ** (Gökay)
BAYRAMPAŞA: Erdoğan *** (Emrah), Suat ** (Adem), Osman ***, Tayfun **, İlker **, İsa ***, Özkan **, İsmail **, Ercan** (Ömer**), Salih**, Serkan**

2 yorum:

Adsız dedi ki...

feriköy goLündeki hastahneLik oLan kaLecinn durumunu , goLden hemen önceki feriköysporLu futoLcunun şişirdği ve auta gönderdği topu hakemin inanıLmaz şekiLde korner verdğini ve akabinde goL oLdğunu . maç boyunca bayrampaşaspor hocasınn anasına sövüLdüğünü,kuLübye onlarca torpiLin atıLdğını hakemin herşeye göz yumarak feriköyspor a yardımcı olduğunu , bayrampşaspor otobsünün tek camının sağLam kalmadğnı , futbolcuLarın 2bucuk saat soyunma odasında mahsur kaLdığını ne diye haberLerinize yazmıyorsunuz acaba ??? saygıLar . .

Efkan dedi ki...

haber siteye bu haliyle ulaştırıldı. İletmek istediklerinizi efkanbucak@yahoo.com adresine yazabilirsiniz. İmzalı bir şekilde yayınlayabiliriz

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.