Pazartesi, Aralık 31, 2007

Çerkezköy'ün 'altı'n haftası

ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: 6 AKÇEŞMESPOR: 0

Tekirdağ Süper Amatör Lig’i ikinci devre müsabakaları Pazar günü oynanan 6 karşılaşma ile başladı. İlk devreyi üçüncü sırada tamamlayan Çerkezköy Belediyespor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada lig sonuncusu Akçeşmespor’u farklı geçerek haftayı en karlı kapatan takım oldu. Çerkezköy Belediyespor aldığı üç puan ile lider ile arasındaki puan farkını da ikiye indirdi

HABER-FOTO: GÖKHAN BABAYİĞİT
Çerkezköy Belediyespor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 12. hafta karşılaşmasında kendi evinde lig sonuncusu Akçeşmespor’u konuk etti. Çerkezköy Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kırmızı-Mavililer Ömer, Eyüp, Sefer, Kemal, Zafer, Cem, Fatih, Elvan, Erçağ, Alpaslan ve Hasan ilk onbiri ile çıkarken, Akçeşmespor ise müsabakada Erol, Ömer, Vedat, Çağatay, Doğan, Adem, Tansel, Erkan, Turkay, Rasim ve Deniz tertibiyle yer aldı. Maçı Taner Demir, Barkın Güdü ve Murat Ceyhan hakem üçlüsü yönetti.

Alpaslan gol perdesini araladı
İlk dakikalar golsüz tamamlandı. Oyunu istediği gibi yönlendiren Çerkezköy Belediyespor karşılaşmanın 13.dakikasında aradığı golü buldu. Cem’in savunmanın arkasına attığı ara pasını çok iyi takip eden Alpaslan kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi (1-0). Golün ardından Çerkezköy Belediyespor daha rahat bir oyun sergiledi. 39.dakikada Alpaslan’ın köşe vuruşunda Akçeşmespor savunması topu uzaklaştıramadı. Savunmadan dönen topu Eyüp filelere gönderince Çerkezköy Belediyespor karşılaşmada 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi takımın iki farklı üstünlüğü ile sona erdi.

Konuk ekip kontrataklarla gol aradı
Karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezköy Belediyespor atak oyununu sürdürdü. Konuk ekip Akçeşmespor kontrataklarla Çerkezköy Belediyespor kalesinde gol aradı. İkinci devrenin ilk dakikalarında ev sahibi, geliştirdiği ataklardan sonuca ulaşamadı.

Son bölümler bol gollü geçti
Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Çerkezköy Belediyespor etkinliğini artırdı. 70. dakikada Akçeşmespor ceza alanına yapılan ortaya çok iyi yükselen Sevgin şık bir kafa vuruşunda topu filelere gönderdi (3-0). Ceza sahası yan çaprazından kullandığı serbest vuruşta topu filelerle buluşturan Fatih takımının dördüncü golünü kaydetti. Fatih 80.dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Hasan’ın ortasına iyi yükselen Fatih kafa ile topu filelere göndererek aradaki skor farkını beşe çıkardı (5-0).

Ev sahibi ekip üç puanı altı golle aldı
Son bölümlerde Çerkezköy Belediyespor altıncı golü buldu. Orta alandan aldığı topu sürükleyen genç golcü Sevgin kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sevgin, topu filelere göndererek kendisinin ikinci takımının altıncı golünü kaydetti. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca müsabaka Çerkezköy Belediyespor’un 6-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Belediyespor ikinci sıraya yerleşti
Üç puanı altı golle hanesine yazdıran Çerkezköy Belediyespor puanını da 28’e çıkardı. Çerkezköy Belediyespor, Malkaraspor’un Tekirdağspor’a mağlup olması neticesinde bir basamak yükselerek ikinci sıraya yükseldi. Çerkezköy Belediyespor, ayrıca Çorlu Sanayispor’un Çorlu Kültürspor ile berabere kalması sonucu Sanayispor ile arasındaki puan farkını da ikiye indirmiş oldu

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.