Çarşamba, Aralık 19, 2007

Ödemiş evinde yok

ÖDEMİŞ BELEDİYESPOR: 0 ŞİRİNYERSPOR: 1

STAT: Saraçoğlu
HAKEMLER: Alper Ulusoy, Şenol Ersoy, Fikret Aras
ÖDEMİŞ BLD: Tamer (****), Turgay (***), Ercan(***), Doğan (?) Barış (**), Oktay (***), Erol(***), Ersin(***), Önder(***) Alper(?), Zafer (K) (**), Ömer(***) Cengiz(?), Serkan(***)
ŞİRİNYERSPOR: Aytaç (****), Erdem (****), Ali(***), Özhan (****), Yenal (****), Aytaç(K)(***), Serkan (****), Hamdi (***), Hakan (***), Yücel (****)
GOL: Yücel(90)

HABER: BARIŞ UÇAR
Maç, ilçemizi ziyaret eden Başbakan Erdoğan'ın helikopterinin Saraçoğlu Stadyumu sahasında bulunması sebebiyle 1 saat 10 dk rötarlı başladı. Maça ilgi yoğundu destek de sağlamdı fakat sahada Ödemiş formasını taşıyan futbolcu kardeşlerimiz bir türlü oyunu istedikleri gibi şekillendiremediler. Özellikle maçın ilk 10 dakikasında dengeli bir futbol vardı. Her iki takım da birer pehlivan gibi birbirlerinin gücünü ölçüyorlardı.
10. dakikadan sonra ilk ataklar Ödemiş'ten geldi. Ancak bu ataklardan sonuç alınamadı. Ardından Şirinyer Yücel, Hamdi ve Hakan'la etkili olmaya başladı. 27'de Serkan'ın şutunu maçın adamı olan Tamer zorlukla çıkardı. Kaptan Zafer de girdiği pozisyonlarda etkisiz kalınca ilk yarıda Saraçoğlu'ndan gol sesi çıkmadı...
İkinici yarıda daha ofansif oynayan, risk alan bir Ödemiş vardı. Ancak Urla maçında olduğu gibi Ödemiş yine risk almayı beceremiyordu. Defansından öyle açıklar veriyordu ki Şirinyer'in gol ya da golleri bulamaması imkansızdı. Şirinyer'e karşı ayakta durabilen tek isim Tamer'di. Yaptığı mucize kurtarışlarla maç 90. dakikaya kadar 0-0 geldi. Öyle pozisyonlar kaçırıyordu ki Şirinyer, gerçekten akıllara zarardı. Özellikle bir pozisyon vardı Şirinyerli oyuncu topa vurdu Tamer çıkardı top ceza yayı üzerine düştü, tekrar vurdular Tamer yine toparlanıp bu topu da çelmeyi başardı. Gerçekten mucize gibiydi. Maç geç başladığından güneş kaybolmuş, akşam ayazı kendini hissettirmeye başlamıştı. 88'de Önder'in yerine giren Alper ceza alanı içinde defanstan dönen topa vurdu, top dışarı gitti. Bu pozisyonun hemen ardından hakem +2 oynanacağını işaret etti. 90. dakikanın son saniyelerinde 90 dakika boyunca geçit vermeyen Tamer bu kez mağlup oluyordu. Yücel'le Şirinyer golü bulmuştu (0-1) Şirinyer güzel oyunun karşılığını geç de olsa alarak İzmir'e mutlu döndü.

Maç sonunda Ödemişliler Şirinyerspor'u alkışladılar. Ancak gol olduğu esnada gole sevinen iki Şirinyerli tepki çekti. İki kişiyi polis zorlukla stat dışına çıkarabildi. 'Efe' bu mağlubiyetle ilk üç potasının dışına çıkarak 4.'lüğe indi. Ödemiş 4. kez evinde puan kaybetmiş oldu. Bundan önce Narlıdere ile 0-0, Alaçatı ile 4-4 berabere kalmış; 9. haftada ise Urla'ya karşı kaybetmişti. Ödemiş bütün puan kayıplarını Saraçoğlu'nda yaşadı. Şirinyer ise içinde bulunduğu maddi zorluklara rağen yoluna devam ediyor 4'te 4 yapan Şirinyer 12 puan toplayarak iddialı bir konuma geldi. Bu ekipte futbolcuların paralarını alamadıkları belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...