Cuma, Aralık 28, 2007

Bulvarspor demek altyapı demek


Bulvarspor B Takımı bu sezon en yakın rakibinin 4 puan önünde şampiton oldu. (Foto: www.bulvarspor.com)

Bulvarspor, Kartal ilçesinde 1988 yılında kurulmuş ve kırmızı-beyaz renkleri taşıyan amatör bir kulübümüz. Amatör bir bir kulüp ama özellikle son yıllarda bilinçli ve programlı yöneticiler tarafından son derece profesyonel ölçülerle yönetilen Bulvarspor, bugün gerek imkânları gerekse de çalışmaları ile bir profesyonel kulübe örnek olacak bir seviyede yaşamını sürdürüyor.
2500 kişilik 105x68 ölçülere sahip suni çim sahaya sahip olan Bulvarspor, ayrıca İstanbul'un Anadolu yakasının en büyük kapalı halı sahasının da sahibi. Futbolun tüm kategorilerinin yanı sıra basketbol ve briç dalında da Bulvarspor'un en önemli özelliği altyapıya verdiği önem.

'Hedefimiz sağlıklı nesiller'
Kuruluşundan bu yana alt yapıda yer alan çocukları başta futbol olmak üzere spora yönlendirmeyi kendine öncelikli amaç edinen Bulvarspor'un başkanı Kubilay Köse kulübün bu prensibi hakkında şöyle konuşuyor: "Çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitimden ödün vermemek koşuluyla spora yönlendirmek, onları geleceğe daha sağlıklı nesiller olarak hazırlamanın tek çaresi. Bu çocuklarımız belki profesyonel sporcu olamayacak ama onların kulübümüz vasıtasıyla aldıkları spor disiplini yaşamda çok başarılı olmalarını sağlayacaktır. Bulvarspor olarak bu amacı gerçekleştirebilmek için başta ben olmak üzere, birlikte görev yaptığımız yönetici arkadaşlarımız elinden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edecektir."

Altyapı çok başarılı
Bulvarspor, kuruluşundan bu yana altyapıya verdiği önem nedeniyle her zaman bu kategorilerde çok başarılı oluyor. A takım İstanbul 1. Amatör Küme 16. Grup'ta, Süper Amatör Lig'e yükselmenin mücadelesini verirken takımın büyük çoğunluğu genç futbolculardan oluşuyor. B-genç takımı 28. Grup'ta bu sezon en yakın rakibine 4 puan fark yaparak şampiyon oldu. Yıldız takım ise 29. Grup'ta ikinci sırada ve şampiyonluğun en iddialı takımların biri. Bulvarspor altyapı takımlarındaki bu başarıyı maçları henüz başlamamış olan minik ve miniminik takımlarından da bekliyor. Bulvarspor'un eski başkanlarından ve şimdiki Asbaşkan Adnan Balcı Alt yapıya verdikleri bu önemin aslında çok önemli bir misyon olduğunu söylerek "Bulvarspor var olduğu sürece bunu geçekleştirecek ve futbolumuza yeni yıldızları kazandırmaya devam edecektir" şeklinde konuşuyor.

Kaynak: Birgün gazetesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...