Çarşamba, Aralık 26, 2007

Babaeskispor maç fazlasıyla lider


HABER: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde Babaeskispor maç fazlalığıyla liderliğe yükseldi. Kendi sahasında Yıldırımspor'u 4-0 mağlup eden Kırmızı-Lacivertliler 24 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Bir maç eksiği bulunan Kırklarelispor ise 21 puanla ikinci sırada yer aldı. Yine 17 puanlı Evrenspor üçüncü geçirirken, haftayı bay olarak geçiren Vizespor da 5 puanla son sırada bulunuyor.

1. Amatör Küme'de liderler değişmedi

Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi'nin ikinci yarı maçları başladı. İlk maçlarda A Grubu'nda Kırıkköyspor ve B Grubu'nda Kırklareli Sanayispor'un liderlikleri değişmedi.
A Grubu'nda Gençlerbirliğispor maçını hükmen 3-0 kazanan Kırıkköyspor 26 puanla ve yenilgisiz olarak liderliğini sürdürdü. Liderin yakın takipçisi İnecespor ligde ilk mağlubiyetini Üsküpspor karşısında 5-1'lik skorla alırken 19 puanda kaldı. Deplasmanda Sinanlı Belediyespor ile 1-1 berabere kalan İstasyonspor da 17 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
10 puanlı Üsküpspor 9. sırada yer alırken, son sıradaki Gençlerbirliğispor ise henüz puan alamadı.
B Grubu'nda ise deplasmanda Emirspor'u 3-0 mağlup eden Kırklareli Sanayispor yenilgisiz olarak 28 puanla liderliğini sürdürdü. Bir maçı eksik olan Şekerspor 22 puanla ikinci, deplasmanda Çiftlikköyspor'a 3-0 yenilen Özerspor da 21 puanla üçüncü sırada yer aldı. Grubun son iki sırasında ise 9 puanla Çiftlikköyspor ve 2 puanlı Emirspor bulunuyor.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.