Cuma, Kasım 02, 2007

Yeldeğirmenispor'dan sitemize teşekkürler


Tek amacı amatör futbola hizmet ve camiadaki bilgiye ulaşma zorluğunu minimuma indirmek olan Yerel Futbol Sitesi'ne bir teşekkür de İstanbul 2. Amatör Küme takımlarından 1951 Yeldeğirmenispor'dan geldi.
Anadolu Yakası ekibinin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sitemizden övgüyle bahsedilirken, ''Bu siteyi ve bilgileri bizlerle paylaşan site yöneticisi sayın Efkan Bucak ve çalışma arkadaşlarına, Yeldeğirmeni Spor Kulübü olarak teşekkürü borç biliriz'' ifadelerine yer verildi. (Yazının tamamı için tıklayın)
Biz de Yerel Futbol Sitesi olarak, sitemize büyük destek sağlayan kulüp yöneticisi sayın Ahmet YÜCER'in şahsında tüm Yeldeğirmeni camiasına teşekkürlerimizi borç biliriz.

Şunu tekrar belirtmek isteriz ki, değerli kulüplerimizin, amatör futbolu tutkunlarının desteği olmasa bu site, haftada 2-3 yazı eklenen basit bir blog olmaktan öteye gidemezdi. Site kurucusu olarak şimdiye kadar bize bilgi desteği sağlayan/sağlamakta olan tüm dostlarımıza, attıkları övgü dolu mailler'le bu işe daha da sıkı sıkıya sarılmamıza vesile olan ziyaretçilerimize sonsuz teşekkür ederim. Bu sitede yazısı olan herkes işi gücü arasında, kendisine ayıracağı vaktinden feragat eden gerçek amatör futbolseverler. Herkese tekrar teşekkürler.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...