Çarşamba, Kasım 28, 2007

Ya maç yarım kalmasaydı?


EĞİRDİR BLD: 13 HEDİYEDERESPOR: 0

HABER: SELİM MEHAR
Isparta Süper Amatör Küme'de sezonun en büyük favorisi Eğirdir Belediyespor, 48. dakikada yarım kalan maçta Hediyederespor'u 13-0 yendi. Maç, Hediyederespor'un 6 kişi kalması nedeniyle tamamlanamazken, Eğirdir Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Çelik, rakibin farkyememek için kasten eksik kaldığını öne sürdü. Çelik, Hediyederespor'un, çok gol atılmasından duyduğu rahatsızlığı kendilerine ilettiğini ve kendilerinden az gol atmalarının istendiğini, kendilerinin böyle birşeyi kabul etmeyeceğini bildirmelerinden sonra rakip takım antrenörünün oyuncu sayısını oyunda 6'ya düşürerek maçın olduğu gibi bitirilmesini sağladığını belirtti.Hediyederespor'un sahadan kaçarcasına gitmesiyle skorun 13-0 olarak kaldığını vurgulayan Çelik, maç oynansaydı maçın çok daha farkla bitebileceğini söyledi.
İlk dakikada Pavon’un attığı ilk golle açılışı yapan Belediyespor’da, toplamda Pavon 6, Adil 3, Mehmet 2, Yalçın ve Yakup 1'er gol attı. İlk yarı da 11-0 sona erdi.

Teknik patron Baran iddialı
Lider Eğirdir Belediyespor şu ana kadar henüz yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı-Mavililer bu hafta deplasmanda Senirkent Belediyespor ile karşılaşacak. Kadroda Ahmet’in sakatlığı haricinde bir olumsuzluğun olmadığını söyleyen Teknik direktör Nihat Baran, takımın formunun ve motivasyonunun en üst düzeyde olduğunu, çok büyük bir aksilikle karşılaşmadıkları sürece 3. Lig'e terfi maçlarında mücadele edeceklerini söyledi. Takıma verilen destekten de oldukça memnun olan Baran, Başta Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl olmak üzere tüm Eğirdir Belediyespor camiasına teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.