Perşembe, Kasım 08, 2007

Teksporlu miniklerin hedefi şampiyonluk

Tekspor Minik Takımı, Erdoğan Özseyhan'ın yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

HABER: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli Tekspor, Kırklareli İlinde 25 yıl önce faaliyetlerine başlayan bir spor kulübü. Kurulduğu yıldan bu yana sayısız başarılı sporcular yetiştiren Kırklareli Tekspor, bu sporcularıyla gurur duyuyor.
Kırmızı-Lacivertli takımın antrenörlüğünü Erdoğan Özseyhan yapıyor. Erdoğan Özseyhan, Almanya’da uzun yıllar çalışarak emekli olduktan sonra Kırklareli iline yerleşerek, kendini futbol sporuna adamış başarılı antrenörlerimizden birisi. Antrenörlük yapmayı ve özellikle altyapı liglerinde çalışarak, başarılı futbolcular yetiştirmeyi kendisine amaç edinmiş. Hedeflerini gerçekleştirebilmek adına Kırklareli Tekspor’u çalıştıran Erdoğan Özseyhan, bu yıl minikler liginde oldukça iddalı olacaklarını belirtiyor. Minik ve yetenekli futbolcuları Tekspor çatısı altında birleştirerek, onlarla bir baba gibi ilgilenen, antremanlarından beslenmelerine, öğrenim durumlarından günlük hayatlarına kadar bir çok konuda onları yetiştirmeye çalışan Erdoğan Özseyhan, minikler liginde şampiyonluk hedeflediklerini ifade ediyor.
Minikler liginde şampiyonluk hedeflerine çok çalışarak ulaşabileceklerini bilen Erdoğan Özseyhan, futbolcularını teknik ve taktik anlamda şimdiden minikler liginin başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen hazırlıyor. Birçok takım henüz daha tam olarak minikler kadrolarını oluşturamamışken, Erdoğan Özseyhan’ın gayretleriyle oluşturulan ve çalışmalarını yapan Tekspor minik oyuncuları da iyi sonuçlara imza atacaklarını belirtiyorlar.
Miniklerin yanısıra, bu sezon 2. Amatör Küme’de de mücadele edecek olan Kırklareli Tekspor, 2. Amatör Küme’de şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye çıkmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...