Pazartesi, Kasım 12, 2007

Tekirdağ'da haftaya bakış

Şarköy'ü 4-1 yenen Kültürspor, haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

HABER-FOTOĞRAF: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de yedinci hafta, oynanan altı maçla tamamlandı. Haftanın en farklı galibiyetini Tekirdağspor, Akçeşmespor'u 7-2 yenerek aldı. Diğer maçlarda ise Çorlu Karadeniz Kültürspor kendi sahasında oynadığı maçta rakibi Şarköyspor'u 4-1 ile geçmeyi başararak haftalar sonra üç puan ile tanıştı.
Lider Çerkezköy Belediyespor ise kendi sahasında yaptığı maçta rakibi Volkanspor'u 2-0 yenmeyi başarırken, Malkaraspor da deplasmanda A. Adaletspor'u 2-1 ile geçmesini bildi. Çorlu'da oynanan ye Yerel Futbol Sitesi'nde detaylarını verdiğimiz derbi maçta ise Sanayispor iki sefer yenik duruma düşmesine rağmen maçı Çorluspor'u 3-2 mağlup etti. Yeni Hayraboluspor ise Veliköyspor'a 4-1 yenilerek bu haftayı da puansız kapadı.
Ligde Lider olan Çerkezköy Belediyespor'un 19 puanı bulunurken ikinci sıradaki Çorlu Sanayispor 17 puanda. Üçüncü sıradaki Malkaraspor'un 16, dördüncü sıradaki Veliköyspor'un 13, beşinci sıradaki Çorluspor'un 12, altıncı sıradaki Yeni Hayraboluspor'un da 12 puanı bulunuyor.
Yedinci sıradaki Tekirdağspor'un 10, sekizinci Şarköyspor'un 9, dokuzuncu sıradaki Çorlu Kültürspor'un 8, 10. sıradaki A. Adaletspor'un 6 puanı bulunuyor. Ligde son iki sıradaki Volkanspor ve Akçeşmespor ise henüz daha puanla tanışmadılar.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.