Cuma, Kasım 23, 2007

Kazimiyespor'dan çekilme tehditi

Sakarya 1. Amatör Küme'de Boğazspor'un oynayacağı maç, Kazimiye Stadı'nda oynanacaktı, ancak Kazimiye Kulübü saha kapısını açmayınca maç ertelendi. ASKF tarafından maçları artık başka stada verilecek olan Kazimiyespor, gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yaptı ve ligden çekilme tehditinde bulundu.

Kazimiyespor Kulübü yönetim kurulu ikinci başkanı Fevzi Cesur kendilerine yapılanların haksızlık olduğunu belirterek yaptığı basın açıklaması şöyle: "Son günlerde yerel basınımızda çıkan ve Hendek Boğazspor kulübünün Kazimiye köyü stadını kullanamamadıkları yönünde çıkan haber üzerine geçtiğimiz sezon da aynı senaryoların yazılıp çizildiği, stadın tamamen Kazimiyespor'a ait olduğunu, bakımının Kazimiyespor kulübü yönetim kurulu tarafından yapıldığı, Hendekspor'la stadı beraber kullandığımızı, yeni yapılan soyunma odalarının Hendekspor Kulübü Başkanı Sayın Halit Evin tarafından yaptırıldığını hatırlatmak isteriz.
Boğazspor'un hiçbir katkısı olmadan stadımızda futbol maçı yapmasına, kulubümüz tarafından rıza gösterilmemiştir. Bunun üzerine ASKF Başkanı Sayın Hüseyin Kama'nın tehdit edercesine Kazimiyespor'un maçlarını rakip sahalarda oynatacağını söylemiştir. Biz amatör spor kulüpleri sendikası gibi olan ve haklarımızı korumak ve kollamakla mükellefASKF'nin sahamız olmasına karşın maçlarımızın dış sahalara vermesini şiddetle kınıyoruz.

Yönetim kurulumuz tarafından bundan sonraki maçlara çıkmamakararı almayı dahi düşünmekteyiz. ASKF'nin bu taraflı ve yanlı tutumunu bir an önce sonlandırması ve kulübümüzün haklarının geri vermesi açısından ivedilikle bir an önce yapmış oldukları yanlıştan vazgeçmelerini talep etmekteyiz. Kulubümüz üzerine oynanan oyunlar karşısında dik duruşundan hiçbir zaman ödün vermemiş ve vermeyecektir. ASKF'nin bir an önce üzerine düşen görevini yerine getirmesini bekler tüm spor kamuoyuna saygı ile duyururuz"

Kaynak: www.bizimhendek.com

Haberi bize ulaştıran Şener Yelkenci'ye çok teşekkürler.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...