Pazar, Kasım 11, 2007

İstanbul SAL'da pazar sonuçları

4. Grup

Esenkent Boğazköy-Sultantepe: 2-0 (Geçen hafta Karadeniz'i yenerek büyük sükse yapan Sultantepe, alt sıralarda yer alan Esenkent Boğazköy'e yenilerek şaşkınlık yarattı. Sultantepe 10 kişi kaldıktan sonra maç koptu)

Dolayoba-Feriköy: 1-1 (Son haftaların çıkıştaki ekibi Feriköy, güçlü rakibi Dolayoba'dan deplasmanda bir puan koparmayı başardı)

Levent-Tophane Tayfun: 3-1 (Levent belki güçlü rakiplerine yeniliyor ancak alttakilere karşı kaybı yok. Tayfunspor ise hiç ışık vermiyor)

Karadeniz-Bayrampaşa: 0-2 (İki komşu ilçenin iki iddialı takımının mücadelesinde Bayrampaşa galip gelerek bu grupta Hadımköy'ün ardından en güçlü takım olduğunu gösterdi)

Okmeydanı-Alibey: 1-3 (Alibey duraklama devrinin ardından zayıf rakibi karşısında çok önemli üç puan aldı. Okmeydanı ise kan kaybetmeye devam ediyor)

İstanbul Sinop-Hadımköy: 1-2 (Sinopspor bulunduğu yerin takımı olmadığını gösterdi. Aslında her hafta iyi oynuyorlar ancak bir şekilde yitiriyorlar. Ancak gelecek için umut verdiler. Hadımköy zaten bildiğiniz gibi. Pek puan kaybedecek gibi durmuyorlar)

1 yorum:

ultras/Movement dedi ki...

Super Amatör Lig
Esenkent Boğazköy2-Sultantepe1
1.Amatör Lig 2.Grup
Avcılar3-Çatalcaspor 2

Detaylı anlatım

http://ultrasmovement.blogspot.com/

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...